Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

kop nieuwsflitsthumb-10Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 10 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 4 maart:

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Wateringse Veld met de San Fransiscosingel ontstond er omstreeks tien uur een aanrijding tussen twee voertuigen; een bestelbus en een personenauto. Waarschijnlijk heeft een van de bestuurders de ander geen voorrang gegeven. Brandweer en ambulance werden gealarmeerd. De brandweer hoefde uiteindelijk niet te knippen. Het slachtoffer is per ambulance onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. Het verkeer had veel hinder van deze aanrijding. (Foto's: Ricardo Bonsang en Ivar Gieles)

w-DSC 5487

w-DSC 5489

w-IMG 8519

Dinsdag 5 maart

Den Haag - Op de kruising Lozerlaan / Jaap Edenweg komt een auto op onzachte wijze in aanraking met een railvoertuig van de HTM wat voor onderhoud gebruikt wordt. De auto loopt forse schade op, maar de inzittenden raken slechts lichtgewond (foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 6685

w-IMG 6687

Den Haag - In de Schaarsbergenstraat stopt een automobiliste netjes voor een zebrapad om voetgangers over te laten steken. Een achterop komende automobilist heeft dat niet op tijd in de gaten en rijdt achterop de voorste auto. De bestuurster daarvan wordt in de ambulance onderzocht, maar wordt niet naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie doet onderzoek en is zo vriendelijk de vrouw thuis af te zetten. De auto van de vrouw wordt door een berger afgevoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 6672

w-IMG 6673

w-IMG 6676

Zoetermeer - In een flatwoning aan het Dijkwater ontstond vanavond rond tien voor half elf een brandje in verband met een pannetje dat op het vuur stond. De brandweer had de brand snel onder controle. De bewoner, die enige tijd in de rook had vertoefd, is onderzocht door het ambulancepersoneel maar hoefde niet te worden vervoerd. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-ROG 6150

w-ROG 6154

w-ROG 6156

Donderdag 7 maart

Rijswijk - Een vrouw kruipt door het spreekwoordelijke oog van de naald, als zij op de Laan van Oversteen door een vrachtwagen geraakt wordt. Op basis van de melding worden meerdere ambulances en een traumahelikopter gealarmeerd. Maar eenmaal ter plaatse blijkt het letsel mee te vallen en worden de tweede ambulance en de traume helikopter weer afbesteld. Zij wordt uiteindelijk met hoofdletsel naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN6053

w-PEEN6072

Vrijdag 8 maart:

Den Haag - Vanmiddag konden automobilisten en bestuurders van motoren en bromfietsen op het parkeerterrein van Albert Heijn aan De Stede hun kentekenplaat vast laten zetten door middel van popnagels. De actie liep van 13.00 uur tot 17.00 uur en was een samenwerkingsverband tussen leerlingen van het ROC Mondriaan afdeling voertuigtechniek, de gemeente Den Haag en Politie Eenheid Den Haag Bureau Beresteinlaan. Gestolen kentekenplaten zijn namelijk een bron van ergernis. Zj worden bovendien vaak gebruikt bij tal van criminele activiteiten. Naast kentekenplaten popnagelen, konden de bestuurders ook de bandenspanning van hun voertuig laten meten en desgewenst door de leerlingen van het ROC de banden weer op spanning laten brengen. De politie controleerde ondertussen de kentekenpapieren. Er zijn uiteindelijk 195 voertuigen 'gepopnageld' en de politie kon 120 nieuwe deelnemers aan Burgernet noteren. (Foto's: Cees de Kleyn)

w-DSC 1295

w-DSC 1296

w-DSC 1301

Zaterdag 9 maart:

Delft - Aan het einde van de A4, op de afrit naar de Kruithuisweg, is een auto uit de bocht gevlogen. Waarschijnlijk heeft de bestuurder de bocht, in combinatie met het natte wegdek verkeerd ingeschat. Aangezien het een proefrit betrof, de auto droeg groene handelaarsplaten, zal er minimaal één ander persoon niet heel erg vrolijk zijn. Bij dit eenzijdig ongeval vielen geen gewonden. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w-A4-1

w-A4-2

Wateringen - Magneetvissers vonden zaterdagmiddag aan de 's-gravenzandseweg een kluis in het water. Zij alarmmeerde de politie, die vervolgens de hulp inschakelde van de brandweer. Zij hebben de kluis uit het water gehaald, waarna de politie onderzoek zal doen naar de herkomst van de kluis. (Foto's: Danny Botman)

w-DB-Kluis DSC 8165

w-DB-Kluis DSC 8166

Poeldijk - Zaterdagmiddag rond 15:00 uur botsten twee bestelbusjes frontaal op elkaar op de Nieuweweg. In eerste instantie was er sprake van een beknelling, maar toen de eerste hulpdiensten ter plaatse waren is de melding voor de brandweer hiervoor toch geannuleerd. De bestuurder van het witte bestelbusje is door het ambulancepersoneel behandeld en naar het Leyenburg ziekenhuis vervoerd. De oorzaak van de aanrijding is nog onbekend. (Foto's: Danny Botman en Lucien de Vries)

w-DB-Nieuweweg DSC 8169

w-DB-Nieuweweg DSC 8172

w-DSC 4163

Zondag 10 maart

In de vroege uurtjes van de zondagmorgen komt een auto op de vrije trambaan aan de Noordwest-Buitensingel terecht, iets wat daar haast nooit gebeurt..... De HTM sleept de auto zelf er weer vanaf, zodat het tramverkeer weer doorgang kan vinden (Video: Ivar Gieles)