Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 11

kop nieuwsflitsthumb-11Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 11 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Woensdag 13 maart:

Den Haag - De tankautospuit van kazerne Rijswijk mag rond tien over half twaalf naar de Laan van Kans voor een voertuigbrand. Door nog onbekende oorzaak is daar brand ontstaan in een geparkeerde auto. Een buurtbewoner heeft een bluspoging gedaan met een handblusser. Dat kon niet verhinderen dat de auto veel schade opliep; ook een ruit sneuvelde bij de brand. Na aankomst van de brandweer was de brand snel onder controle. (Video en foto's: Ferrie van der Geer)

w-Kans1

w-Kans2

w-Kans5

w-Kans7

Vrijdag 15 maart

Den Haag - In een portiek aan het Ruimzicht heeft vanavond een kleine brand gewoed. De brandweer had de kleine brand snel onder controle en heeft het portiek geventileerd. (Foto's: Ivar Gieles)

Video: Dejan Jeremic

 IMG 9090

IMG 9094

Den Haag - De politie had het vanavond maar druk met het oprollen van hennepplantages. Naast een woning in de Ellekomstraat werden er ook in een woning aan de Meppelweg verboden plantjes aangetroffen. Het ging hier wel om een stuk kleinere plantage: zo'n 140 plantjes werden aangetroffen. Ook hier is de plantage ontmanteld en zijn de plantjes vernietigd. Overigens moet opgemerkt worden dat het dit jaar alweer de 28e kwekerij was die in het verzorgingsgebied van Bureau Zuiderpark is opgerold. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 9057

w-IMG 9058

w-IMG 9073

w-IMG 9076

Zaterdag 16 maart

Leidschendam - Een bewoner van het Neherpark verlaat zijn huis, maar vergeet dat er nog een pannetje op het vuur staat. Het brandalarm gaat af en de buren bellen de brandweer zodra ze zien dat de woning vol rook staat. Brandweermannen openen de deur met de gemeentesleutel en halen het pannetje van het vuur (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN6255

w-PEEN6248