Nieuwsflits week 12 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 12

kop nieuwsflitsthumb-12Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 12 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 18 maart:

Den Haag - Op de Slachthuislaan kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing. In eerste instanties leek het erop of de inzittende van het voertuig bekneld was komen te zitten. Daarom werd de brandweer erbij geroepen om een van de slachtoffers te bevrijden. Na aankomst van de brandweer bleek het allemaal mee te vallen en kon de bestuurster op eigen kracht het voertuig verlaten. (Foto's: Dejan Jeremic, Ivar Gieles en Robert Johnson)

w-DSC 3277

w-IMG 7581

w-IMG 9126

Den Haag - Omstreeks kwart voor zeven was er in de van Siwetenstraat rook zichtbaar vanaf het dak van een woning. Meteen werd de brandweer gebeld. De tankautospuit en redvoertuig Cenrtrum en de tankautospuit Archipel werden hierop af gestuurd. Het bleek te gaan om een brandje in een wasmachine of wasdroger op de zolder van het pand. Het brandje was snel geblust. (Foto's: Maurice Schotman en Dejan Jeremic)

w-IMG 8783

w-IMG 7596

w-IMG 7597

Dinsdag 19 maart:

Naaldwijk - Bij een aanrijding tussen een bestelauto en een fietser is dinsdagavond een vrouw gewond geraakt. De vrouw fietste samen met haar man over de Dijkweg en werd aangereden door de automobilist die uit een uitrit kwam. De vrouw is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Danny Botman)

w-DB-Dijkweg DSC 8394

w-DB-Dijkweg DSC 8395

w-DB-Dijkweg DSC 8396

Rijswijk - Op de Prinses Beatrixlaan, tussen de Helfrichsingel en de SW Churchilllaan, heeft rond half zes een aanrijding plaatsgevonden. Een bestuurder zag te laat dat de auto voor hem afremde. Door de klap raakte een mevrouw op de achterbank gewond. De hulpdiensten gingen er in eerste instantie vanuit dat het een zware beknelling was. Dit viel erg mee, het slachtoffer kon op eigen kracht naar de ambulance om daar nagekeken te worden. Op de Prinses Beatrixlaan liep het verkeer vanaf de A4 wel vertraging op. Twee rijstroken waren door het ongeval afgesloten.(Foto's: Tino van Dam)

w-Beatrixlaan

w-Beatrixlaan3

Vrijdag 22 Maart :

Wateringen - Vrijdagmiddag raakte een fietser lichtgewond na een ongeval op de kruising Poeldijkseweg / Harry Hoekstraat. Een afslaande automobilist zag de fietser niet aankomen, met de aanrijding ten gevolge. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel voor verdere behandeling aan verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-Poeldijkseweg DSC 1542

w-Poeldijkseweg DSC 1545

w-Poeldijkseweg DSC 1548

 Zaterdag 23 Maart :

 Den Haag - Een beveiligingsbedrijf zag zaterdagmiddag mensen over een bouwterrein aan de Oostergosingel lopen. Hierop heeft men de politie in kennis gesteld welke met enkele eenheden ter plaatse kwam, waaronder de hondengeleiders. Nadat men zowel de omgeving als het pand had geïnspecteerd is er door de politie niemand meer aangetroffen. De zaak is hierna overgedragen aan het beveiligingsbedrijf. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-Oostergosingel DSC 1557

w-Oostergosingel DSC 1559

w-Oostergosingel DSC 1563

Den Haag - In de Kraaienlaan in de Vogelwijk is rond tien voor half acht een schoorsteenbrandje ontstaan. De brand is bestreden door de bemanning van één tankautospuit. Het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. De brandweer heeft vanuit de hoogwerker de schoorsteen geramoneurd. (Foto's: Dejan Jeremic en Nick van der Toorn)

w-IMG 7395

w-IMG 7853

w-IMG 7399

Zondag 24 maart

In het clubhuis van de Haagse countryclub Groen-Geel breekt brand uit rond de schoorsteen. Mogelijk is deze te heet geworden, waarna de balkenlaag op zolder werd aangestoken (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN6373

w-PEEN6390

w-PEEN6395