Nieuwsflits week 14 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 14

kop nieuwsflitsthumb-14Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 14 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 2 april:

Den Haag - Even na één uur gaan de pagers af van de brandweerlieden van kazernes Archipel en Centrum voor een dakbrand aan de Marconistraat. De brand zou ontstaan zijn tijdens werkzaamheden op het dak. Na aankomst zijn de brandweermensen met een warmtebeeldcamera en een straal hoge druk het dak op gegaan. Het nader bericht was 'kleine brand'. Nadere bijzonderheden ontbreken. (Foto's: Maurice Schotman)

w-IMG 9035

w-IMG 9039

w-IMG 9048

Den Haag -
Afgelopen zondag berichtten wij u al over de eeuwige discussie over voors en tegens van de vissport. Een hobby die velen rust en af en toe ook spanning brengt. Maar voor de dieren is het soms een verzoeking. Want sommige vissers zijn niet zo netjes en laten van alles en nog wat slingeren in en rond de waterkant. Daar zijn de dieren dan weer het slachtoffer van. Zo bleek ook weer vanmiddag. In het water bij de Asmanweg zwom een jonge zwaan die verstrikt was in visdraad. De Dierenambulance was er op af gestuurd en die riep weer de hulp van de brandweer in. Het was de beurt aan tankautospuit Archipel om verlichting te brengen. Twee brandweermensen gingen in waadpak het water in, maar de zwanenfamilie vond het allemaal maar niets. Na enkele vergeefse pogingen werd dan maar besloten het op een later tijdstip opnieuw te proberen. (Foto's: Maurice Schotman)

w-IMG 9060

w-IMG 9072

w-IMG 9073

Den Haag - Voor de tweede keer in drie dagen was de Sportlaan het toneel van een aanrijding. Ook ditmaal betrof 't het gedeelte tussen de Daal en Bergselaan en de Savornin Lohmanlaan. Omstreeks tien voor half zes botsten hier meerdere auto's achterop elkaatr. Brandweer en ambulance werden gealarmeerd. De brandweer hoefde echter niet te knippen en kon al snel retour kazerne. Er is één persoon lopend de ambulance in gegaan en daar onderzocht op eventuele verwondingen. Deze hoefde echter niet vervoerd te worden. Vanwege het ongeval werd de Sportlaan afgesloten en dat leidde tot veel overlast voor het verkeer. (Foto's: Maurice Schotman)

w-IMG 9074

w-IMG 9076

w-IMG 9078

5 april 2013:

Schipluiden - Op de N468/Klaas Engelbrechtsweg is even over acht uur vanmorgen, op de rijbaan richting Schipluiden, een pickup truck met aanhanger door nog onbekende oorzaak op zijn kant terecht gekomen. Brandweer en ambulance werden gealarmeerd voor een aanrijding met mogelijke beknelling maar dat bleek mee te vallen; er hoefde niet geknipt te worden. De verwoningen van de bestuurder vielen ogenschijnlijk mee. De auto en de aanhanger werden door een bergingsbedrijf afgevoerd.

w-JFA547

w-JFA556

w-JFA784

w-JFA872

Zaterdag 6 april:

Zoetermeer - Vanmiddag rond kwart over vier is er ingebroken in een woning aan de Peulenakker in de wijk Seghwaert. De politie deed een Burgernetmelding uitgaan en heeft met veel eenheden in de wijk gezocht naar de daders. Deze zijn helaas nog niet aangetroffen. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 2605

w-POS 2607