Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 16

kop nieuwsflitsthumb-16Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 16 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 16 april:

Zoetermeer - Dinsdag even na middernacht heeft er korte tijd brand gewoed in een woning aan het Buizerdveld in de wijk Seghwaert. Het vuur was snel gedoofd, de brandweer heeft de woning geventileerd met een overdrukventilator. Een ambulance kwam ter plaatse om enkele bewoners te controleren, maar geen van hen behoefde naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 2895

w-POS 2897

w-POS 2901

Woensdag 17 april:

Zoetermeer - Rond vijf uur ontstond er in verzorgingstehuis 'Vivaldi' een grote lekkage in een ketel op de bovenste verdieping. Vele liters water vonden hun weg naar de lager gelegen verdieping(en).Het personeel van het verzorgingstehuis kon dit zelf niet verhelpen, daarom werd de brandweer te hulp geroepen. Onder meer met behulp van waterstofzuigers is het meeste water opgeruimd. Hoeveel de schade bedraagt is niet bekend. (Foto's: Marcel Hilebrand)

w-IMG 1595

w-IMG 1596

w-IMG 1602

Donderdag 18 april:

Zoetermeer - Op de Zwaardslootseweg zijn vanochtend rond kwart over negen drie personenauto´s met elkaar in botsing gekomen. Zowel de ambulancedienst als de brandweer werd gealarmeerd, maar ook hier bleef de inzet van de brandweer beperkt tot wat hand- en spandiensten. De inzittenden van de personenauto's zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd op eventuele verwondingen. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 3027

w-POS 3031

w-POS 3037

Vrijdag 19 april:

Den Haag - Op de Laan van Nieuw Oost Indië heeft vrijdagmiddag een aanrijding plaats gevonden, vlak voor de kruising met de Juliana van Stolberglaan. Hier botse een groen Jaguar achterop een andere auto. Hierbij raakt een inzittende van de voorste auto gewond. Hij is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hij is later vervoerd naar het ziekenhuis om zich te laten behandelen aan zijn verwondingen. De Verkeerspolitie heeft de zaak in onderzoek. (Foto's: Ruben van Essen)
w-NOI-1

w-NOI-2

w-NOI-3

Den Haag - Als de temperaturen beginnen te stijgen dan is het weer vaste prik in de omgeving van het Oord/Zonneoord: onverlaten zetten de brandkranen aan en veel leidingwater wordt aldus verspild. En de brandweer mag dan weer komen om het op te lossen. Dat gebeurde dus vanavond rond half elf op voornoemde kruising. De bemanning van de tankautospuit mocht hier de brandkraan weer dichtdraaien. Zal vast en zeker niet voor het laatst zijn. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 8460

w-IMG 8462

Zondag 21 april:

Den Haag - Op het Soestdijkseplein ontstond aan het begin van de avond een kop-staart aanrijding tussen twee auto's. Een inzittende van één van de auto's liep hierbij nekletsel op. Haar nek werd gefixeerd en later is zij door het ambulancepersoneel op de wervelplank en onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles en Nick van der Toorn)

w-IMG 8528

w-IMG 8534

w-IMG 0595