Nieuwsflits week 18 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 18

kop nieuwsflitsthumb-17Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 18 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 29 April:

Den Haag - Op de Fly-over van de A12 (Den Haag) naar de A4/A13 is vanmiddag een motorrijder ten val gekomen. Het personeel van de ambulancedienst heeft de motorrijder met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Gedurende het ongeval en de afhandeling daarvan was één rijstrook op de fly-over afgesloten. (Foto's: Ferrie van der Geer)

motor-a12-1

motor-a12-2

Den Haag - Bij een aanrijding tussen een personenauto en een motor op de Parallelweg zijn vanmiddag twee personen licht gewond geraakt. Door een nog onbekende oorzaak kwamen de personenauto en de motor met elkaar in botsing. Het personeel van de ambulancedienst heeft twee personen ter plaatse nagekeken maar deze hoefde niet vervoerd te worden. (Foto's: Ferrie van der Geer)

parallel-1 

parallel-2

Dinsdag 30 april:

Rijswijk - Op een parkeerplaats aan de Laan te Blotinghe is aan het begin van de nacht brand ontstaan in een auto. De tankautospuit van Rijswijk kwam ter plaatse en heeft de brand geblust. Er kon niet voorkomen worden dat de auto zware schade opliep. De oorzaak van de brand is ons niet bekend. (Foto's: Maurice Schotman)

w-IMG 9452

w-IMG 9454

w-IMG 9471

Vrijdag 3 mei:

Zoetermeer - Vrijdagmiddag rond kwart over vijf werd de tankautospuit van kazerne Stadshart gealarmeerd voor een autobrand aan de Danny Kayelaan. De brandweer controleerde het motorcompartiment, maar van vuur of rook bleek geen sprake. De tankautospuit was dan ook snel weer inzetbaar. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 4469a

w-POS 4473a

Zaterdag 4 mei:

Den Haag - Omstreeks tien voor negen breekt er brand uit in een portiekwoning op de bovenste verdieping in de van der Helststraat. Bij aankomst van de brandweer komt er veel rook uit de woning. De brandweer weet het brandje echter snel te blussen. Het nader bericht is dan ook 'kleine brand'. De woning wordt door de brandweer nog geventileerd. Team Brandonderzoek gaat dit brandje onderzoeken. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 9425

w-IMG 9445

w-IMG 9468

w-IMG 9472

Den Haag - Zaterdagmiddag heeft op een brug aan de Mexciosingel in Den Haag een ongeval plaatsgevonden tussen twee voertuigen. Meerdere inzittende zijn door de ambulancedienst gecontroleerd op eventuele verwondingen. Niemand hoefde uiteindelijk vervoerd te worden. Beide voertuigen hebben bij het ongeval flinke schade opgelopen. Bergers hebben beide voertuigen afgesleept. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-Mexicosingel DSC 0043

w-Mexicosingel DSC 0054

w-Mexicosingel DSC 0058

Zondag 5 mei:

Zoetermeer - De tankautospuit van kazerne Stadshart hoefde vanmiddag even na twaalf uur niet ver te rijden voor het blussen van een brand. Om de hoek van de kazerne, bij Station Centrum West aan de Nederlandlaan, was een personenauto in brand gevlogen. De vlammen sloegen uit het voertuig. De brandweer heeft de brand snel kunnen blussen, maar de auto liep aanzienlijke schade op. (Foto's: Philippe Parabirsing)

w-image1

w-image2

w-image3

w-image4