Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 23

kop nieuwsflitsthumb-23Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 23 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 3 juni:

Den Haag - Met een flinke plons verdwijnt rond één uur vannacht een personenauto in de gracht bij de Zuidwal. De politie schakelt firma Vreugdenhil in om de auto te bergen. De berger is op alles voorbereid en heeft zelfs een boot bij zich. In no time staat de auto weer op de kant. Maar door het water heeft de auto zoveel schade opgelopen dat deze waarschijnlijk total loss is. Het is onbekend hoe de auto in het water kon belanden. (Foto's: Paul Pronk)

w-P1010136

w-P1010142

w-P1010156

Donderdag 6 juni:

Den Haag - Politieagenten betrapten vanmiddag rond half drie en 18-jarige woninginbreker op heterdaad. De man brak in een woning aan de Aristoteleslaan in. Surveillerende politieagenten zagen tijdens hun ronde dat twee mannen zich op voornoemde straat ophielden. Toen de agenten beide mannen voorbij reden en kort daarna keerden om de personen aan te spreken en te controleren bleken ze hard weggerend te zijn. Direct werd een zoekactie opgezet waarbij één van de mannen kon worden achterhaald. Uit onderzoek bleek dat de mannen een cilinder uit het slot hadden gehaald en kennelijk de woning waren ingegaan. Toen de agenten door het raam naar binnen keken, zagen zij dat één van de verdachten probeerde aan de achterzijde de woning te verlaten. Toen dat niet lukte rende de man naar de bovenetage. Hij kon uiteindelijk door extra politiepersoneel dat ter plaatse kwam, worden aangehouden. Zijn mededader werd niet meer aangetroffen. De verdachte werd inverzekering gesteld en wordt maandag voorgeleid aan de rechter-commissaris. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 0666

w-IMG 0669

w-IMG 0670

Vrijdag 7 juni:

Den Haag - Even over half zes vond er op de kruising Zichtenburglaan/Meppelweg een aanrijding plaats. Een scooterbestuurster werd aangereden door een auto en werd daarbij over haar voet gereden. De bemanning van de ambulance heeft het been van het slachtoffer gespalkt. Daarna is zij onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. Twee ruiters van de politie zagen overigens het ongeval gebeuren en hebben eerste hulp verleend. (Foto's: Naomi van der Haar)

w-DSC 1145

w-DSC 1150

w-DSC 1155

Zondag 9 juni:

Rijswijk - Rond half twee vannacht vond er op kruising van de Sirr Winston Churchilllaan met de Prinses Beatriclaan een kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's. Twee inzittenden van de voorste auto klaagden over pijn in hun nek. Een ambulance is ter plaatse gekomen en beide inzittenden zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Zij hoefden niet te worden vervoerd. De bestuurder van de achterste auto moest mee naar het bureau. Of dat was voor rijden onder invloed of voo een ander feit is niet bekend. (Video: Ferrie van der Geer/Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 0937

w-IMG 0940

w-IMG 0942

w-IMG 0943