Nieuwsflits week 24 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 24

kop nieuwsflitsthumb-24Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 24 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 11 juni:

Den Haag - In de Haveltestraat is rond half twee vannacht brand ontstaan in een geparkeerde Mercedes. De tankautospuit van kazerne Loosduinen is met prio 1 ter plaatse gegaan, maar kon niet verhinderen dat er veel schade was ontstaan. De brandweer had moeite de motorkap open te krijgen. Hiervoor is uiteindelijk hydraulisch gereedschap ingezet.Het is nog niet bekend hoe de brand is veroorzaakt. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 0947

w-IMG 0960

w-IMG 0962

w-IMG 0969

Den Haag - In de Albardastraat, nabij de kruising met de Passievruchtstraat, werd vanmiddag rond tien over één een fietsster aangereden. De fiesster stak op het kruispunt over. De bestuurder van de auto deed weliswaar een uitwijkpoging maar reed desondanks de fietsster aan. Daarna reed de auto tegen een tegemoetkomende bus. De fietser is gewond naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. De Albardastraat was enige tijd afgesloten voor alle verkeer. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 0691

w-IMG 0695

w-IMG 0709

w-IMG 0712

Schipluiden - Op de Woudseweg (N223) botste even voor half twee een bestelwagen achterop een vrachtwagen. De bestuurder van de vrachtwagen had niets gemerkt en reed door. Omdat men uitging van een mogelijke beknelling van de bestuurder van de bestelauto, is naast een ambulance ook de brandweer ter plaatse gestuurd. De bestuurder hoefde echter niet uit zijn voertuig te worden bevrijd. Het is niet bekend of hij vervoerd is. De Woudseweg was enige tijd afgesloten. Dit leverde meteen de nodige verkeershinder op. De politie is op zoek naar de betreffende vrachtwagen. (Foto's: Dejan jeremic en Dirk van der Zanden)

w-IMG 0682

w-DSC01588

w-DSC01594

Woensdag 12 Juni

Zoetermeer - Woensdagmiddag rond de klok van twee uur heeft er op de Karel Doormanlaan in een aanrijding plaatsgevonden. Een personenauto kwam in botsing met een snorfietser. De bestuurster van de snorfiets raakte hierbij gewond.
Medewerkers van de ambulancedienst ontfermden zich over het slachtoffer; zij hebben de vrouw met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om nader onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-ROG 9781

w-ROG 9783

w-ROG 9786

Den Haag - Omstreeks vier uur vanmiddag vindt er een aanrijding plaats tussen twee auto's in de Chicagostraat in Wateringse Veld. Er vallen gelukkig geen gewonden, maar de politie constateert dat de bestuurster van een van de voertuigen 17 jaar oud is en nog geen rijbewijs heeft. Samen met de 24-jarige bijrijder en eigenaar van de auto wordt zij naar het bureau overgebracht. (Foto's: Dirk van der Zanden)

w-DSC01670

w-DSC01672

w-DSC01674

Bleiswijk - Woensdagavond rond tien over half twaalf kwam er bij de ambulancedienst een melding binnen van een incident binnenshuis aan de Berkendreef. Omdat het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd moest worden, vroeg de ambulancedienst om assistentie van de brandweer. De brandweer werd echter door verschillende factoren gehinderd; hierop werd de grote kraan met calamiteitenbak uit Veiligheidsregio Haaglanden van post Leidschenveen ter plaatse gevraagd. Tevens werd een speciale en nieuwe ambulance uit regio Hollands-Midden besteld. De persoon is door de brandweerkraan uit de woning gehaald en door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor nadere controle. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-ROG 9818

w-ROG 9835

w-ROG 9845

w-ROG 9879

Donderdag 13 Juni:

Den Haag - In een woning aan de Voorthuizen straat werd door buurtbewoners een gaslucht geroken. Hierop werden de politie en de brandweer gebeld. Deze kwamen ter plaatse en hebben enkele metingen gedaan. Er is geen gas aangetroffen door de brandweer. Hierop zijn alle hulpdiensten weer vertrokken. Wat de oorzaak is geweest is niet duidelijk. (Foto's en video: Marco Mattheijer)

w-mattheijer-voorthuizenstraat-1

w-mattheijer-voorthuizenstraat-2

Den Haag - Brandweer en KNRM werden tegen half vijf gealarmeerd omdat een kitesurfer in problemen zou zijn in zee ter hoogte van Kijkduin. De man zou zich tussen de golfbrekers 27 en 28 bevinden. Het 'Surf Rescueteam' van de brandweer heeft de man uit zee gehaald. Hij hoefde verder geen medische verzorging. Hierop konden alle hulpverleningsdiensten retour hun post. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 1204

w-IMG 1211

w-IMG 1223

Voorburg - Op de Monseigneur van Steelaan werd rond kwart over elf een autobrand gemeld. Hiervoor werd de tankautospuit van de brandweer Leidschendam-Voorburg met prio 1  gealarmeerd. Ter plaatse werd een rokende bestelbus aangetroffen. Binnen in de bus is iets gaan branden waardoor de bus vol rook stond. De brand was snel onder controle. Zeer waarschijnlijk is de bestelbus total-loss. Brandstichting wordt hiet niet uitgesloten. (Foto's: Ruben van Essen en Dejan Jeremic)
w-Steelaan-R-1

w-Steelaan-R-2

Vrijdag 14 juni:

Benthuizen - Op de Nieuwe Hoefweg heeft vanmiddag rond één uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een lijnbus en een automobilist. Een ambulance uit Zoetermeer kwam met spoed ter plaatse. De aanrijding is onstaan doordat de buschauffeur vermoedelijk een black-out kreeg, aldus een passagier. Hierbij raakte de bus op de verkeerde weghelft en heeft een tegemoetkomende auto aan de achterkant geraakt, waarna deze 180 graden gedraaid tot stilstand kwam. De bemanning van de ambulance heeft de automobiliste nagekeken; zij had een wond aan haar arm. Zij is verder niet vervoerd. De buschauffer kwam er zonder kleerscheuren vanaf. Ten tijde van het ongeval was de rijstrook richting Hazerswoude/Boskoop afgesloten en werd het verkeer over de Omleidingsweg langs Benthuizen gestuurd. (Foto's: Wilbert Tintel)
w-1-DSC05883

w-5-DSC05892

w-6-DSC05893

w-7-DSC05899

Den Haag - Rond kwart over negen werden politie en brandweer gealarmeerd met de melding dat aan de Verheeskade een persoon te water zou zijn geraakt. Ter plaatse troffen agenten en brandweermensen enkele mannen aan die 'in kennelijke staat' waren en die zich aan boord van een bootje bevonden. Eén van de mannen was zo onvast ter been dat hij pardoes in het water was gevallen. Gelukkig kon hij weer heelhuids aan boord van het bootje klimmen. De politie vond dit alles geen goed idee en ter ontnuchtering en mede om te voorkomen dat er nog meer ongelukken zouden gebeuren, zijn twee mannen meegenomen naar het bureau. (Foto's: Robert Johnson)

w-DSC 0635

w-DSC 0640

w-DSC 0649

Zaterdag 15 juni:

's-Gravenzande - Aan het Graaf Florisplein is vanmiddag rond kwart over vijf brand ontstaan in een schuur. De brandweer werd gebeld en de bemanning van de tankautospuit van kazerne 's-Gravenzande was op tijd aanwezig om uitbreiding van het vuur te voorkomen. (Foto's: Fred van der Ende)

w-15062013schuurbrand030

w-15062013schuurbrand036

w-15062013schuurbrand038

w-15062013schuurbrand043

Zondag 16 juni:

Den Haag - Rond twee uur vanmiddag wilden twee automobilisten tegelijkertijd een langzaam rijdene voertuig inhalen op de Machiel Vrijenhoeklaan. Dit verliep echter niet goed, waardoor waardoor éénn van de inhalende voertuigen tegen twee geparkeerde auto's tot stilstand kwam. Het andere voertuig rijdt vervolgens door. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft de auto's geborgen en opgeslagen. (Foto's: Paul Pronk)

w-P1010207

w-P1010210

w-P1010214

w-P1010244