Nieuwsflits week 25 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 25

kop nieuwsflitsthumb-25Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 25 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 18 juni:

Zoetermeer - Aan het einde van de middag een aanrijding plaats gevonden tussen een personenauto en een bromfietser op de Paletsingel / Nevelgrijs. De bromfietser wordt op een wervelplank gefixeerd en naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA doet onderzoek naar deze aanrijding (foto's: Roy Wolters)

w-IMG 5975

w-IMG 5969

Woensdag 19 juni:

Den Haag - Op de Scheveningseweg is vanochtend een personenauto in de tuin van een woning terecht gekomen. Door onbekende oorzaak reed de auto eerst door een hekwerk heen, daarbij raakte ook een laag muurtje beschadigd. De auto kwam enkele meters verder tot stilstand en heeft naast drie lekke banden nog  de nodige schade opgelopen. (Foto's: Ivar Gieles)

 IMG 1247

IMG 1254

Den Haag - Op de Troelstrakade, ter hoogte van de Vier Heemskinderenstraat, heeft rond half tien een aanrijding plaats gevonden tussen een scooter en een voetganger. Hierbij raakte de scooterrijder gewond. Deze is op de wervelplank gelegd om verdere verwondingen aan de nek en rug te voorkomen. Hij is met onbekende verwondingen, onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de voetgangster is naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de aanrijding. (Foto's: Nick van der Toorn en Ivar Gieles)

w-Troel-I-1

w-Troel-N1

w-Troel-N-2

w-Troel-I-2

Donderdag 20 juni:

Delft -  Een loshangende tak boven Basisschool 'De Horizon' zorgde aan het einde van de middag voor een gevaarlijke situatie. Deze loshangende tak hing boven het dak van de basisschool. De tak woog volgens de brandweer 100 tot 200 kilo. 'Als deze valt zit er een groot gat in het dak van de school', aldus een brandweerman. Daarom is besloten om de tak weg te halen. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker de tak stukje voor stukje afgezaagd en naar beneden gehaald. De gemeente zal zorgen dat de tak verder wordt weggehaald. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 3907

w-IMG 3912

w-IMG 3914

w-IMG 3918

Vrijdag 21 juni:

Wassenaar - Na de stevige buien en wind ontkwam ook de brandweer Wassenaar niet aan de melding 'stormschade'. Op de Katwijkseweg was een grote boom omgewaaid en op de weg beland. Hierdoor werd de gehele rijbaan geblokkeerd. De brandweer heeft middels de welbekende motorkettingzaag de boom in stukken gezaagd. Rond twee uur vanmiddag was de rijbaan weer vrij en kon het verkeer, inclusief de lijnbus die stond te wachten, weer verder rijden. (Foto's: Arthur van Wezel)

w-Boom-ws-1

w-Boom-ws-2

w-Boom-ws-3

Zaterdag 22 juni:

Den Haag - Op de kruising van de Waldorpstraat met de 1e van der Kunstraat vind omstreeks half één een aanrijidng plaats tussen twee personenauto's. Beide auto's lopen fikse schade op en één inzittende moet met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w-Waldorpstraat2

w-Waldorpstraat3

w-Waldorpstraat4jpg

Zoetermeer - Op de Australiëweg, op de rijbaan richting het Stadshart tussen Vaartdreef en Aziëweg, zijn rond half drie twee auto's achter op elkaar gebotst. In beide auto's zaten twee inzittenden. Deze konden zelfstandig hun voertuigen verlaten. De gealarmeerde brandweer hoefde dan ook geen dienst te doen. Eén van de inzittenden van de voorste auto moest echter met nek- en/of rugklachten naar het ziekenhuis worden vervoerd. De betreffende rijbaan van de Australiëweg is gedurende enige tijd afgesloten geweest in verband met het ongeval. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Wilbert Tintel)

w-1-DSC06424

w-2-DSC06425

w-4-DSC06427

w-5-DSC06431

Zoetermeer – Zaterdag heeft er aan het eind van de middag een kleine brand gewoed in een woning aan de Hodenpijlstraat. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft de brand geblust. De brand bevond zich in een flatwoning op de 7e etage. Bewoners van de flat roken een sterke brandlucht, waarna zij de brandweer gebeld hebben. De brandweer heeft de deur van de woning geforceerd omdat er niet gereageerd werd op aankloppen. De bewoner(s) bleken niet thuis te zijn. De brandweer heeft de kleine brand geblust en de woning geventileerd. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 5980

w-IMG 5985

w-IMG 5994

w-IMG 5995

Zondag 23 juni:

Den Haag - Een Franse automobilist had rond kwart voor zeven vanochtend de pech om op een poller te rijden op het Spui. Zijn auto raakte zwaar beschadigd en moest door berger Vreugdenhil worden afgevoerd. (Foto's: Paul Pronk)

w-P1010277

w-P1010278

w-P1010279

Delft - Bij een brand aan de Zwaluwstraat in Delft is vanmiddag één persoon door het personeel van de ambulancedienst nagekeken. Door een nog onbekende oorzaak ontstond in de woning brand. De brandweer had de brand snel onder controle (Foto's: Ferrie van der Geer)

delft-1

delft-2