Nieuwsflits week 26 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 26

kop nieuwsflitsthumb-26Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 26 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 24 juni:

Den Haag - Omstreeks 11.15 uur komen twee personen auto's met elkaar in botsing op het Copernicusplein, De motorambulance wordt gealarmeerd en kijkt 1 persoon na. uiteindelijk hoeft er niemand vervoerd te worden (foto's: Marco Mattheijer)

w-mattheijer-Copernicusplein-1

w-mattheijer-Copernicusplein-2

w-mattheijer-Copernicusplein-3

Dinsdag 25 Juni:

Den Haag - Omstreeks tien over één komt er bij de meldkamer van de brandweer een melding binnen van een gaslucht in een pand aan de Kempstraat. De brandweer komt ter plaatse met een tankautospuit en een hoogwerker. Na onderzoek van de brandweer was inzet van hun niet noodzakelijk. (Foto's: Domenica Vos)

w-IMG 6089

w-IMG 6093

w-IMG 6106

Woensdag 26 juni:

Voorburg - Hulpdiensten, waaronder ambulances en traumahelicopter, werden rond tien over half tien gealarmeerd in verband met een ongeval in een bedrijf aan de Populierendreef. Een medewerker was vanaf een openstaand 'luik' naar beneden gevallen. De inzet van de traumahelicopter werd gecanceld. Het ambulanceperson eel heeft het slachtoffer gestabiliseerd. Hierna is deze onder A1 vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Machiel Janssen)

w-IMG 9005

w-IMG 9007

w-IMG 9008

Donderdag 27 juni:

Wassenaar - Op de RIjksstraatweg/N44 'stad in' komen vier auto's op onzachte wijze met elkaar in aanraking tijdens een kop-staart aanrijding. Omdat er gevreesd wordt voor een beknelling worden brandweer en ambulance ter plaatse gestuurd, maar het persoonlijk letsel blijkt mee te vallen. Uiteindelijk kan iedereen zelfstandig uit de auto's komen. Eén inzittende wordt kort in de ambulance nagekeken, maar uiteindelijk niet vervoerd (foto's: Arthur van Wezel en Machiel Janssen)

w-IMG 9012

w-IMG 9014

w-DSC 2135

Vrijdag 28 juni:

Den Haag - In de Goudenregenstraat wordt omstreeks half negen een fietsster aangereden door een auto. De fietsster raakt gewond en wordt door ambulancepersoneel op de wervelplank gelegd. Hierna is zij onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie verricht onderzoek naar aanleiding van het ongeval. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 1758

w-IMG 1761

w-IMG 1772

w-IMG 1785

Zaterdag 29 Juni

Den Haag - De brandweer moest zaterdagavond uitrukken voor een brandmelding aan de Binnenzijde. Aldaar had een bewoner een pannetje met eten op het vuur laten staan. De brandweer heeft de woning betreden en het vuur geblust. Het nader bericht was dan ook kleine brand. Hierna heeft men de woning en het portiek geventileerd. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-DSC 2101

w-DSC 2102

w-DSC 2103

Zondag 30 Juni

Den Haag - Politie, 2 ambulances en de traumahelikopter met het MMT vanuit Rotterdam werden vanavond even na 21:30 uur gealarmeerd voor een medisch incident met een kind in een woning aan de Theresiastraat. Slachtoffer werd per ambulance onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd, waarna de heli weer terugkeerde naar Rotterdam. Tijdens het incident stond de heli "geparkeerd" op een speelveldje in de wijk. (Foto's: Machiel Janssen)

w-IMG 9016

w-IMG 9019