Nieuwsflits week 27 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 27

kop nieuwsflitsthumb-26Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 27 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 2 juli:

Leischendam - Op de Prinsenhof werd (in de buurt van 'de Waterlelie') een onbeheerde kinderfiets aangetroffen. Zoals gebruikelijk in dit soort gevallen wordt de brandweer gewaarschuwd om het water te doorzoeken. Na controle bleek de eigenaar van de fiets niet in het water te liggen (Foto's: Rene Hendriks)

w-PEEN8732

w-PEEN8738

Donderdag 4 Juli:

Rijswijk - Op de kruising Prinses Beatrixlaan / Van Vredenburchweg heeft donderdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. De bestuurder van de zwarte auto wilde linksaf de Prinses Beatrixlaan oprijden in botsing met de grijze personenauto, doordat vermoedelijk een van de bestuurders door rood reed. Zowel beide voertuigen als een lantaarnpaal liepen flinke schade op door de aanrijding. Er zijn geen gewonden gevallen bij de aanrijding. De verkeerspolitie en de VOA (Verkeers ongevallen analyse) hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 1982

w-IMG 1983

w-IMG 1988

Bleiswijk - Donderdagavond rond 18.25 uur heeft er op de Hyacintenweg in Bleiswijk een aanrijding plaatsgevonden tussen scooterrijder en een personenauto. De scooterrijder is hierbij gewond geraakt. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Deze is op de wervelplank gelegd en hierna zwaargewond en met spoed naar het Westeinde-ziekenhuis in Den Haag vervoerd. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de aanrijding. De Technische Ongevallen Dienst van politie Rotterdam Rijnmond is ter plaatse gekomen om alle sporen in kaart te brengen. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-ROG 0699

w-ROG 0707

w-ROG 0723

Vrijdag 5 juli:

Den Haag - Op de kruising van de Savornin Lohmanlaan met de Daal en Bergselaan wordt vanavond een fietsster geschept door een auto. De fietsster komt hierbij tegen de voorruit van de auto terecht en raakt gewond. De vrouw wordt op de wervelplank gefixeerd en daarna onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 2074

w-IMG 2080

w-IMG 2105

Zaterdag 6 juli:

's-Gravenzande - Om elf uur vanmorgen kwam er een melding binnen van een buitenbrand aan de Heliotroop/Koningin Julianaweg. Daar aangekomen bleek het te gaan om een snorfiets die in vuur en vlam stond. De brandweer van 's-Gravenzande was snel ter plaatse om dit brandje te blussen. De bestuurder reed op zijn brommer toen deze spontaan vlam vatte, waarop een voorbijganger direct de brandweer belde. Het karkas bleef achter.  (Foto's: Fred van der Ende)

w-Brommervatvlam002

w-Brommervatvlam011

w-Brommervatvlam022

w-Brommervatvlam034

Naaldwijk - Op de Pijle Tuinenweg raakte zaterdagmiddag een fietser gewond na een aanrijding met een personenauto. De fietser is door het ambulancepersoneel behandeld en vervoerd naar het ziekenhuis voor verdere behandeling. Hoe het ongeval precies is gebeurd is nog niet bekend. De Pijle Tuinenweg is enige tijd afgesloten geweest tussen de Prins Hendrikstraat en de Oudlaan. (Foto's: Danny Botman)

w-DB PijleTuinen DSC 0651

w-DB PijleTuinen DSC 0654

Zondag 7 juli:

Den Haag - Op de Madepolderweg, nabij de van Elswijkbaan, reden rond half vier 3 voertuigen achterop elkaar. Eén inzittende is onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De voertuigen liepen fikse schade op door de aanrijding. (Foto's + video: Ferrie van der Geer)


w-Madepolderweg1

w-Madepolderweg2

w-Madepolderweg4

Den Haag - Rond vier uur vanmiddag komen twee personenauto's met elkaar in botsing op de kruising van de Laan van Mensenrechten met de Albert Schweitzerlaan. Eén van de bestuurders heeft de ander geen voorrang gegeven. Een inzittende van één van de auto's wordt op de wervelplank gelegd en naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie verricht onderzoek naar de aanrijding. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4764

w-IMG 4766

w-IMG 4768

w-IMG 4771

Wassenaar - In een complex met seniorenwoningen aan de Van Zuylen van Nijeveltstraat gaat het mis met het koken. Een pannetje op het vuur zorgt voor rookontwikkeling. Het personeel evacueert de bewoners; de brandweer blust het pannetje en ventileert de woning. Eén bewoonster wordt door de ambulancebemanning nagekeken omdat zij mogelijk rook heeft ingeademd (foto's: Rene Hendriks)

w-PEEN8780

w-PEEN8781