Nieuwsflits week 28 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 28

kop nieuwsflitsthumb-28Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 28 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 9 juli:

Honselersdijk - Op de kruising Harteveldlaan/Middel Broekweg heeft dinsdagmorgen een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser. Een automobiliste reed over de Middel Broekweg en reed de Harteveldlaan in. Zij zag daarbij een fietser over het hoofd die over het fietspad op de Middel Broekweg reed. De fietser is door het ambulancepersoneel behandeld maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. (Foto's: Danny Botman)

w-DB Harteveld DSC 0718

w-DB Harteveld DSC 0723

w-DB Harteveld DSC 0724

Zoetermeer - Vanmiddag rond drie uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de kruising Hitchcockstrook/Elia Kazanstrook. Een fietser en een automobilist kwamen met elkaar in botsing. Er kwam een ambulance ter plaatse en de fietser is in de ambulance gecontroleerd op mogelijke verwondingen. Hij behoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Na het invullen van de schadeformulieren kon iedereen zijn weg vervolgen. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 5087

w-POS 5088

w-POS 5090

Woensdag 10 juli:

Zoetermeer - Vanmiddag rond vijf uur werd op de Van Aalstlaan een fietsster aangereden door een automobilist. De fietsster stak de weg over en werd hierbij geraakt door de auto. De ambulancedienst heeft haar in de ambulance onderzocht op mogelijk letsel, maar ze kon haar weg vervolgen. De politie heeft voor het ongevalsonderzoek de sporen opgenomen. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 5092

w-POS 5106

w-POS 5108

Donderdag 11 Juli:

Den Haag - Bij een ongeval tussen een fietser en een automobilist op de kruising van de Zichtenburglaan / De Werf. De ambulancedienst heeft het slachtoffer op de wervelplank gelegd en per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. ( Foto's: Tim de Kleyn)

w-Zichtenburglaan DSC 2489

w-Zichtenburglaan DSC 2494

w-Zichtenburglaan DSC 2499

Vrijdag 12 juli:

Zoetermeer - Op de Osylaan met de Schoolstraat heeft vrijdag een aanrijding plaats gevonden tussen twe personenauto's. Eén persoon raakte gewond. Eén van de bestuurders verleende geen voorrang, waarna beide auto's in botsing kwamen. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en konden niet meer verder rijden. Een van de bestuurders raakte gewond door de aanrijding. Het slachtoffer is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De gealarmeerde brandweer heeft enkele hand- en spandiensten verricht maar hoefde niet te knippen. (Foto's: Roy Wolters en Joeri Kors)

w-IMG 7404.jpg

w-IMG 7408.jpg

w-IMG 6250

w-IMG 6256

Wassenaar - Rond de klok van drie kwam er bij de Regionale Alarmcentrale een alarmerend telefoontje binnen. Er werd brand gemeld aan de Johannastraat. Direct werden meerdere brandweervoertuigen van Leidschendam-Voorburg en Wassenaar ter plaatse gestuurd. In de woning werd een kleine brand aangetroffen die al zo goed als uit was. Het nader bericht daar was daarom ook 'kleine brand geweest'. De bewoner is nog wel nagekeken door ter plaatse gekomen ambulancepersoneel. Of hij vervoerd naar het ziekenhuis is, is niet bekend. (Foto's: Ruben van Essen en Arthur van Wezel)
w-Wassenaar-3

w-DSC 2159

w-Wassenaar-1

Wateringen - Twee dames kwamen van een koude kermis thuis toen zijn vanavond besloten om proletarisch te gaan winkelen bij drogisterij Kruidvat. Omstanders waren getuige van hun snode daden en blokkeerden de auto van de twee met hun eigen auto. Desondanks probeerden de twee kleptomanes om met hun auto weg te rijden. Omdat zij dat deden met open deur (...) beschadigden zij niet alleen hun eigen voertuig maar ook die van een ander. De politie nam beide dames mee naar het bureau. Een politiekraan voerde hun auto af. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 2299

w-IMG 2307

w-IMG 2308

w-IMG 2310

Zaterdag 13 juli:

Bleiswijk - Op de Hoefweg heeft vanmiddag rond tien voor twee een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Ter hoogte van de oprit van de A12 botste een automobilist bij het stoplicht op zijn voorganger. In de voorste auto zaten een vrouw en een baby'tje. Het kindje is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft beide auto's afgesleept. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 5299

w-POS 5301

w-POS 5302