Nieuwsflits week 29 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 29

kop nieuwsflitsthumb-29Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 29 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 15 juli:

Den Haag - Ambulances en traumahelikopter werden even voor half zeven gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een pand aan de Rijswijkseweg. De traumahelikopter, met aan boord het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam, heeft enige tijd boven de omgeving gevlogen en is toen geland op een veldje nabij de Deimanstraat en Drebbelstraat. Het MMT is door de politie het laatste stukje gebracht. De landing en later weer het opstijgen van de gele heli trok veel bekijks in de buurt. (Foto's: Henk Ros)

w-1DM30006

w-1DM30022

w-1DM30035

w-1DM30041

Dinsdag 16 juli:

Den Haag - Op de kruising Leyweg/Veenendaalkade werd rond tien over drie vanmiddag een fietser aangereden door een auto. De fietser reed op het fietspad van de Leyweg en had voorrang. De fietser is met onbekende verwondingen vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Naomi van der Haar)

w-DSC 0086

w-DSC 0091

w-DSC 0094

Donderdag 18 juli:

Zoetermeer - Op de Blauw-roodlaan/Bermudablauw zijn vamiddag twee personenauto's met elkaar in botsing gekomen. Bij de aanrijding raakte één persoon gewond. Het slachtoffer is door het gealarmeerde ambulancepersoneel op een wervelplank gelegd i.v.m. nek- en/of rugletsel. Het slachtoffer is hierna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de toedracht van het ongeval. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 6335

w-IMG 6340

w-IMG 6344

w-IMG 6347

Vrijdag 19 juli:

Den Haag - Bij het 'New Babylon' gebouw komt aan de zijde Bezuidenhoutseweg een stuk van de gevelbeplating naar beneden. De politie zet de weg af in de richting van Leidschendam, totdat de resterende beplating bekeken en veilig bevonden is (foto's: Rene Hendriks en Piet de Ruyter)
w-PEEN9216  1

w-IMG 2823

w-PEEN9211

Zondag 21 juli:

Den Haag -  In de Oudemansstraat braken van een vensterbank op twee hoog spontaan stukken steen af die vervolgens op het trottoir vielen. Dat leverde gevaar op voor voorbijgangers en daarom werd de brandweer gebeld. De hoogwerker en tankautospuit van kazerne Laak kwamen ter plaatse. De politie heeft het trottoir tijdelijk afgezet. Vanuit de hoogwerker werden de loszittende delen van de vensterbank afgebikt en hiermee was het gevaar geweken. De afzetting is hierop opgeheven. (Foto's: Robert Johnson)

w-DSC 8844

w-DSC 6141

w-DSC 8840

w-DSC 6177

Delft - Op de kruising Voorhofdreef met de Jan Campertlaan heeft zondagmiddag een aanrijding plaatsgevonden. Een scooterrijder kwam frontaal in botsing met een automobilist. De scooterrijder is op de wervelplank gefixeerd en in de ambulance nagekeken op zijn verwondingen. Hij is later vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie in ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de aanrijding. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Delft-1

w-Delft-2

w-Delft-3