Nieuwsflits week 30 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 30

kop nieuwsflitsthumb-30Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 30 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 22 juli:

Zoetermeer - Op de Stephensonstraat in Zoetermeer werd dinsdagochtend rond negen uur een fietsster geschept door een auto. De fietsster raakte hierbij gewond. Zij is op de wervelplank gefixeerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 5326

w-POS 5327

Zoetermeer – Het Mobiel Medisch Team (MMT) is vanavond gealarmeerd voor een medische noodsituatie binnenshuis op het Sumatra. De ambulancedienst die al ter plaatse was heeft de assistentie gevraagd van het MMT. De helikopter is geland op een sportveldje nabij het incident. De ambulance is met het slachtoffer en de arts van het MMT met spoed naar het MCH/Westeinde ziekenhuis vetrokken. De helikopter is later naar dat ziekenhuis gevlogen om hun collega op te halen. (Foto's: Marcel Hillebrand)

w-IMG 2333

w-IMG 2340

w-IMG 2346

Zoetermeer - De politie kreeg vanavond rond kwart over tien de melding van een bezoekster aan het Westerpark dat er in het water aldaar iets zou drijven dat op een 'bodybag' leek. Uiteraard was de politie zeer geïnteresseerd en de brandweer werd gealarmeerd om het voorwerp uit het water te halen. De duikwagen van kazerne Delft en de tankautospuit van kazerne Zoetermeer/Stadshart werden ter plaatse gezonden. Nadat duikers het voorwerp uit het water hadden gehaald, bleek het uiteindelijk allemaal zeker niet spannend: het voorwerp was een leeggelopen rubberboot. (Foto's: Dejan Jeremic en Roy Wolters)

w-IMG 5235

w-IMG 5248

w-IMG 6454

w-IMG 6462

Dinsdag 23 juli:

Voorburg - Op de kruising van de Laan van Nieuw Oost Einde met de Wervestraat vond vanmiddag rond vijf uur een aanrijding plaats tussen een auto en een snorfietsster. De automobilist wilde vanaf de Laan van Nieuw Oost Einde rechtsaf de Wervestraat inrijden en zag vermoedelijk de snorfietsster over het hoofd. Een aanrijding was het gevolg, Een politieman heeft de nek van het slachtoffer gefixeerd tot de komst van de ambulance. Het slachtoffer kon zelf - moeizaam - naar de ambulance lopen en werd daar verder onderzocht. Zij is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ap de Heus)

w-DSC00950

w-DSC00953

w-DSC00956

w-DSC00957

Den Haag - Een automobiliste merkte vanmiddag rond tien voor zes op de Sportlaan, ter hoogte van de Vliegenvangerlaan, een file te laat op. Instrinctief koos zij voor uitwijken naar de enige kant waar zij geen gevaar liep tegen een andere auto aan te rijden. Hierbij belandde zij met haar voertuig bijna geheel in de struiken. De vrouw kwam met de schrik vrij; er hoefde geen ambulance aan te pas te komen. Haar auto zal er iets minder goed vanaf gekomen zijn. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-dejan1

w-dejan2

Den Haag - In een woning aan het Hennegras raakt een pannetje op het gasfornuis in brand. Een behulpzame buurtbewoner dekt het even af met een blusdeken; de brandweer blust na en ventileert de woning. Uit de woning worden een aantal vogels gehaald, die buiten op straat bij mogen komen (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN9687

w-PEEN9692

Donderdag 25 juli:

Den Haag - Op de Oostduinlaan ontstond rond kwart voor elf een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. De bestuurder van het achterste voertuig had te laat gezien dat de voertuigen daarvóór waren gestopt. Een inzittende van één van de auto's wist zelf uit het voertuit te komen; jaar nek werd gefixeerd door en voorbijganger. Een agent heeft de nek van een inzittende van de middelste auto gefixeerd. Beide gewonden zijn per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Eric van de Craats)

w-2013-07-25-442

w-2013-07-25-444

w-2013-07-25-445

Den Haag
- Op de kruising van de Laan van Meerdervoort met de Goudenregenstraat zijn even voor één uur vanmiddag een auto en een scooter met elkaar in boting gekomen. De bestuurder van de scooter liep hierbij onder andere een hoofdwond op. De man kon zelf de ambulance in stappen, maar is voor verder onderzoek onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Marco Mattheijer)

w-IMG 2016

w-IMG 3096

w-IMG 2019

Zaterdag 27 juli:

Den Haag - Vanavond ontstond er even voor half tien brand in de meterkast van een woning aan het Ursulaland. Dit brandje veroorzaakte flink wat rook, die ook weer net zo snel verdween. De brandweer rukte uit met twee tankautospuiten en een hoogwerker, maar de tankautospuit van Leidschendam-Voorburg kon de klus alleen af. Het nader bericht was dan ook 'kleine brand'. Er is een motorambulance ter plaatse gekomen. De verpleegkundige daravan heeft een bewoner onderzocht. Die hoefde niet naar het ziekenhuis. (Foto's: Machiel Janssen)

w-IMG 9234

w-IMG 9237

w-IMG 9238