Nieuwsflits week 34 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 34

kop nieuwsflitsthumb-34Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 34 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 19 augustus:

Den Haag - De tankautospuit en hoogwerker van kazerne Centrum en de tankautospuit van kazerne Loosduinen werden rond half twaalf gealarmeerd voor een binnenbrand in een parterrewoning aan de Vlierboomstraat. Bij aankomst bleek dat een gordijn vlam had gevat. Waarschijnlijk is dit ontstaan door een kaars of iets dergelijks. De schade bleef gelukkig beperkt en de brandweer hoefde maar één tankautospuit in te zetten. (Foto's: Ivar Gieles en Dejan Jeremic)

w-IMG 4262

w-IMG 4274

w-IMG 8892

Woensdag 21 augustus:

's-Gravenzande - Ambulance en traumahelikopter werden rond vijf voor half negen gealarmeerd voor een 'medische noodsituatie' in de Anjerstraat in Heenweg. Toen de traumahelikopter goed en wel was geland, lag het slachtoffer al in de ambulance en is deze naar het ziekenhuis vervoerd. Het MMT heeft nageneg geen dienst verricht en is daarna weer even snel afgereisd naar de thuisbasis, Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Danny Botman)

w-DSC 2077

w-DSC 2080

w-DSC 2085

Donderdag 22 augustus:

Den Haag - Een ongeluk ligt in en klein hoekje, dat bleek vanmiddag maar weer eens rond half een. Op de Hoefkade, ongeveer ter hoogte van de Wolmaransstraat, opende de bestuurder van een bestelauto zijn portier zonder eerst in zijn spiegel te kijken. Het resultaat was dat een passerende fietser tegen het geopende portier reed en gewond raakte. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel op de wervelplank gelegd en daarna vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Sjoerd van Reenen)

w-hoefkade2

w-hoefkade3

w-hoefkade5

w-hoefkade12

Vrijdag 23 auustus:

Zoetermeer - Vanmiddag omstreeks vijf voor half vier werd de brandweer van Zoetermeer gealarmeerd voor een automatisch brandmelding bij een zorginstelling aan de Brechtzijde. Kort daarna heeft de brandweer opgeschaald naar 'binnenbrand'. Er bleek daadwerkelijk brand te zijn in een kamer van een cliënt. De brandweer had de 'kleine brand' snel onder controle waarna het sein 'brand meester' gegeven kon worden. De verdieping waar de brand plaats vond is door de brandweer ontruimd. Een cliënt raakte bij deze brand gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Even voor half vijf konden de cliënten weer terug naar hun kamers. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 7050

w-IMG 7053

w-IMG 7057

w-IMG 7058

Den Haag - Een jongetje stak rond acht uur vanavond nogal onvoorzichtig de rijbaan van de Wouwermanstraat over en liep pardoes tegen een passerende auto aan. Het jongetje raakte gewond en de ambulance kwam ter plaatse. Het slachtoffertje is op de brancard gelegd en is in de ambulance onderzocht. Het is niet bekend of het jongetje is vervoerd naar een ziekenhuis. De Wouwermanstraat was enige tijd geheel afgesloten. (Foto's: Ruben van Essen)

w-img 0934

w-img 0937

w-img 0942

Nootdorp - Een automobilist is vanavond omstreeks acht uur van de weg geraakt op de Hofweg. Hij raakte licht gewond. De man verloor in een scherpe bocht de macht over het stuur en botste tegen de rand van een brug. Na behandeling door de ambulancedienst is de man overgebracht naar het politiebureau. Een berger heeft het voertuig weggesleept. De Hofweg was gedurende de afhandeling enige tijd gestremd. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w-Hofweg-1

w-Hofweg-2

w-Hofweg-3

Zaterdag 24 augustus:

Den Haag - Een ruzie in de Dr. Kesslerstichting in de Delagoastraat mondde rond half een vannacht uit in een steekpartij. Eén persoon raakte hierbij licht gewond aan zijn hand. Het gewaarschuwde ambulancepersoneel heeft de man behandeld aan zijn wond. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie verricht onderzoek naar het steekincident. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. (Video: Ferrie van der Geer, foto's: Dejan Jeremic)


w-IMG 9026

w-IMG 9033

w-IMG 9037

Zondag 25 augustus:

Den Haag - De controle van een motorfiets mondde vanmiddag rond vijf uur uit in een achtervolging door de politie. Een motoragent van de politie wilde de opzittende van de motor controleren, maar deze ging er vervolgens als een speer vandoor. De vluchtende motorrijder is onderweg nog gevallen met zijn motorfiets maar wist uit handen van de politie te blijven. De achtervolging leidde naar de omgeving van de Zoutkeetsingel/Delftelaan. De motor werd uiteindelijk aangetroffen op de Schapenlaan; de bestuurder was in geen velden of wegen meer te vinden. Het bleek dat de motor als gestolen te boek stond. Deze is met behulp van de 'plate wagen' van de politie overgebracht naar Bureau Zichtenburg. (Foto's: Ivar Gieles)

w-img 4636

w-img 4640

w-img 4641

w-img 4649

Zoetermeer - Zondagavond heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen een personenauto en een fietser. De aanrijding gebeurde op de van Aalstlaan met de Gaardedreef. Door nog onbekende oorzaak raakten de twee met elkaar in botsing. De fietser raakte gewond door de aanrijding en is door het gealarmeerde ambulancepersoneel behandeld. Het slachtoffer is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 7079

w-IMG 7081

w-IMG 7082