Nieuwsflits week 35 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 35

kop nieuwsflitsthumb-35Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 35 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 26 augustus:

Delfgauw - De bestuurder van een bedrijfsbusje dat vanmiddag rond vier uur op de N470 reed, zag via zijn spiegel dat de lading op zijn aanhanger in brand stond. Hij zetten het busje met aanhanger langs de kant van de weg en om overslag naar het busje te voorkomen heeft de bestuurder de aanhanger losgekoppeld. Ook werd de brandweer verwittigd. De tankautospuit van Pijnacker-Nootdorp is ter plaatse gekomen en met één straal hoge druk is het brandje geblust. (Foto's: Hans Groenewegen)

w-DSC 0513

w-DSC 0522

w-DSC 0527

w-DSC 0535

Donderdag 29 augustus:

Den Haag - In de omgeving van het Parijsplein, in de wijk Waterimgseveld, ontstond gistermiddag ruzie tussen een aantal personen. Daarbij werd onder andere een autoruit vernield. De politie is met een aantal eenheden ter plaatse gegaan en heeft twee personen aangehouden, een 24-jarige vrouw en een 25-jarige man. Alvorens de 25-jarige man in te sluiten op het politiebureau is deze naar het ziekenhuis vervoerd in verband met een hoofdwond. (Foto's: Lars Koeze)

w-IMG 8496

w-IMG 8499

w-IMG 8504

w-IMG 8512

Zaterdag 31 augustus:

Den Haag - Rond elf uur vanavond komen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Goudenregenstraat met de Laan van Meerdervoort. De bestuurder van de rode auto kwam vanuit de richting van de Kamperfoeliestraat en wilde rechtdoor rijden, terwijl de bestuurder van de donkere auto vanuit de richting van Scheveningen kwam en linksaf de Laan van Meerdervoort op wilde. Beide auto's liepen fikse schade op en enkele personen zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. Er hoefde echter niemand vervoerd te worden. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 4918

w-IMG 4924

w-IMG 4930

w-IMG 4933

Zondag 1 september:

Den Haag - Een fietser is vanochtend gewond geraakt bij een val in de duinen  bij de Duivelandsestraat in de wijk Duindorp. De fietser kwam reed in de richting de Duivelandsestraat toen hij zich verkeek op enkele drempels, die in het fietspad zijn aangelegd om de snelheid te verlagen vlak voor de kruising met de Duivelandsestraat. De fietser raakte gewond bij zijn val. Andere fietsers hebben meteen eerste hulp verleend. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel onderzocht en is daarna onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer heeft vervolgens het wegdek schoongespoten. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 5058

w-IMG 5061

w-IMG 5065

w-IMG 5068