Nieuwsflits week 37 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 37

kop nieuwsflitsthumb-37Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 37 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 9 september:

Den Haag - Even voor half zeven riep de Dierenambulance Den Haag de hulp in van de brandweer vanwege een eend die vast in een sloot aan het Henry Dunantpad. Een visser had daar een plug met een stuk lijn laten slingeren. De weerhaak zat in de eend vast en het stuk lijn was rond waterplanten gewikkeld. Hierdoor kon de eens geen kant op. Een brandweerduiker heeft de eend bevrijd en naar de kant gebracht. Hierna heeft een medewerkster van de dierenambulance zich om de eend bekommerd. Deze was ernstig gewond geraakt door de haak. Voor vissers geldt te allen tijde: bedrijf uw sport met plezier, maar ruim uw rommel op. De dieren zijn er u heel dankbaar voor. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 6009

w-IMG 6010

w-IMG 6020

w-IMG 6032

Den Haag - Op de Dedemsvaartweg ontstond vanavond even voor half negen een kop-staartaanrijding tussen een personenauto en een bedrijgswagen. Gezien de klachten van de inzittende van de personenauto, werd besloten deze met behulp van de wervelplank via de zijkant uit de auto te halen. Hierna is het slachtoffer onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 6035

w-IMG 6038

w-IMG 6051

w-IMG 6052

Donderdag 12 september:

Den Haag - Donderdagavond werd er op de Toermalijnhorst in de wijk Mariahoeve een binnenbrand gemeld. Meerdere brandweervoertuigen gingen ter plaatse om de brand te blussen. Eenmaal ter plaatse werd er geen binnenbrand aangetroffen maar een elektrisch probleem in de centrale hal van een flat. Door de brandweer werd voor de veiligheid alle electriciteit van de flat afgesloten. Een electra bedrijf is ter plaatse gekomen om de schade te herstellen en de stroomvoorziening te herstellen. (Foto's: Rene Hendriks)

w-PEEN1901

w-PEEN1907

w-PEEN1909

w-PEEN1912 

Vrijdag 13 september:

Pijnacker - De laatste tijd moet de brandweer Pijnacker-Nootdorp keer op keer uitrukken voor een container- of buitenbrand. Vanacht was het weer prijs; eerst een uitruk naar de Rivierenlaan en een uur later was het weer raak aan het Harqpad.  Daar werd een buurtbewoner wakker van een brandlucht. Toen hij op onderzoek uitging bleek dat er een ondergrondse afvalcontainer in brand stond. De politie is naarstig op zoek naar de pyromaan. (Foto's: Hans Groenewegen)

w-DSC 1205

w-DSC 1210

w-DSC 1212

Zondag 15 september:

Pijnacker - De brandweer heeft zondagochtend vroeg meerdere branden geblust. De branden zijn vermoedelijk het werk van een pyromaan. De eerste brand werd rond kwart voor vier gemeld in de Keurmeesterstraat. Een speeltoestel ging daar volledig in vlammen op. Een paar minuten later werd ook een brand aan het Emmapark gemeld. Een uur later werd een kliko tegen een gevel van een woning aan de Jo Bauerlaan in Klapwijk in brand gestoken. Het vuur werd snel gedoofd en de bewoners bleven ongedeerd. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w-jonathan1

w-jonathan2

w-jonathan3

Delfgauw - Een automobilist is vanmorgen om half 7 te water geraakt langs de N470 bij Delfgauw. De man belde zelf 112, waarna hulpdiensten hem uit de auto hielpen. Niemand had het ongeval zien gebeuren en de auto was vanaf de weg nauwelijks meer te zien. Volgens de politie mag de man van geluk spreken dat hij zelf nog de hulpdiensten kon bellen. De bestuurder is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w-jonathan4

w-jonathan5

w-jonathan6

Wassenaar
- Rond kwart over twee ontstond een kop-staart-botsing tussen vier partijen op de Rijksstraatweg/N44 richting Den Haag, nabij de afrit tegenover Motel De Bijhorst. Door de stremming van één rijstrook (en het kijken naar de aanrijding) ontstond een forse file met veel oponthoud. Er raakte niemand gewond. Twee auto’s moesten worden afgesleept. (Foto's: Arthur van Wezel)

w-P1020973

w-P1020974

w-P1020979

Delft
- Op de A13 richting Rotterdam ontstond vanmiddag even na half vier een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. Aanvankelijk leek het erop dat er een gewonde was gevallen. Om die reden werd een ambulance gealarmeerd. Er is echter niemand vervoerd naar het ziekenhuis. Ten behoeve van de afwikkeling van de aanrijding moest één rijstrook worden afgezet. Nadat de drie voertuigen door een berger waren afgevoerd, kon de rijstrook weer worden vrijgegeven. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-foto2

w-foto3

w-foto5