Nieuwsflits week 39 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 39

kop nieuwsflitsthumb-39Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 39 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Woensdag 25 september:

Den Haag - Op de kruising Medemblikstraat/Loosduinsekade werd vanmiddag omstreeks kwart voor vier een voetganger bij het oversteken aangereden door een passerende auto. De voetganger raakte hierbij gewond en werd door het ambulancepersoneel op de wervelplank gefixeerd. Hierna werd het slachtoffer onder A2 (zonder zwaailichten en sirene) naar het ziekenhuis vervoerd. De Loosduinsekade was enige tijd afgezet in verband met het ongeval. Automobilisten losten dit op door over het naastgelegen fietspad het ongeval te omzeilen. (Foto's: Remco Meiners)

w-IMG 1644

w-IMG 1645

w-IMG 1653

w-IMG 1654

Donderdag 26 september:

Rijswijk - Op de uitvoegstraak van de A4 richting Delft, bij de afrit Rijswijk/Delft, ontstond rond kwart voor vijf en kop-staart aanrijding tussen zes voertuigen. Brandweer en ambulancedienst werden gealarmeerd maar er zat niemand in de voertuigen bekneld. Wel vielen er twee gewonden; zij zijn met even zoveel ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. Door de aanrijding moesten er twee rijstroken worden afgesloten, alsmede de afrit. Dit zorgde voor een flinke file. Nadat de gewonden waren vervoerd en drie auto's door bergers waren afgevoerd, kon de snelweg weer rap worden vrijgegeven. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 0954||

w-IMG 0957

w-IMG 0961

w-IMG 0973

Vrijdag 27 september:

Den Haag - Even voor vijf uur vanmiddag ontstaat er een aanrijding tussen twee auto's voor de verkeerslichten op de kruising Neherkade/Hildebrandplein. Politie en ambulancedienst komen ter plaatse. Iedereen kan zelf uit het voertuig komen; van één inzittende wordt wel de nek gefixeerd. Na onderzoek door het ambulancepersoneel blijkt dat deze inzittende niet naar het ziekenhuis hoeft. Er zijn richting Station Moerwijk twee rijstroken afgesloten en dat veroorzaakt midden in de spits veel verkeersoverlast. Die zal voortduren tot na het politie-onderzoek naar de aanrijding. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 1011

w-IMG 1016

w-IMG 1022

Zondag 29 September:

Den Haag - Omstreeks kwart over drie werd er een binnenbrand gemeld bij de FEBO aan de Lange Poten. Hierop zijn de tankautospuit en hoogwerker van kazerne Den Haag/Centrum en de tankautospuit van kazerne Archipel ter plaatse gegaan.
Bij de winkel was een brandlucht te ruiken. Nadat de brandweer zich toegang had verschaft tot het pand, is deze op onderzoek gegaan. Het is ons niet bekend of er daadwerkelijk wat gebrand heeft. Er is uiteindelijk één tankautospuit ter plaatse gebleven voor de afwikkeling van de brandmelding (Video: Danny Botman foto's: Danny Botman en Nick van der Toorn)

w-DB LangePoten IMG 4866

w-IMG 4798

w-IMG 4814

Voorburg - In een flatwoning op de begane grond van een flatgebouw op de Reuvenslaan vliegt de wasdroger in brand. De bewoners worden nagekeken in de ambulance in verband met mogelijke rook inhalatie. De brandweer ventileert de woning (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN2465

w-PEEN2475

w-PEEN2477