Nieuwsflits week 41

kop nieuwsflitsthumb-41Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 41 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 8 oktober:

Wassenaar
- Op het Rozenplein ontstond vanmiddag rond vier uur een aanrijding tussen twee voertuigen. Beiden raakten bij de aanrijding zwaar beschadigd. Ook het straatmeubilair kwam er niet ongeschonden vanaf. Wonderwel raakte er niemand gewond bij de aanrijding. (Foto's: Herman van der Woude)

w-IMG 8137

w-IMG 8139

w-IMG 8143

Donderdag 10
oktober:

Zoetermeer -
Op de Verlengde Australiëweg vond rond tien over half twaalf vanavond een eenzijdig ongeval plaats; een automobilist raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en botste frontaal op een verkeersmast. De inzittende raakte biet bekneld dus er kwam geen brandweer aan te pas. het slachtoffer is op de wervelplank gelegd en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is door een bergingsbedrijf opgehaald. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 8307

w-IMG 8312

w-IMG 8319

Vrijdag 11 oktober:

Den Haag
- Op de kruising van de Scheveningseweg met de Ary van der Spuyweg werd vanochtend even na elf uur een voetganger aangereden op een voetgangersoversteekplaats. Het slachtoffer werd op een wervelplank gelegd en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. De Scheveningseweg was ter plaatse enige tijd in beide richtingen gestremd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 3156

w-IMG 3157

w-IMG 3161

Zaterdag 12 Oktober:

Zoetermeer - De veiligheidsregio Utrecht heeft zaterdag een grootschalige oefening gehouden. Het betrof een zogenoemde 'compagnieverplaatsing. Hierbij rijden ongeveer 20 brandweer voertuigen en enkele voertuigen van de ambulancedienst van een verzamelplaats naar een afgesproken locatie, teneinde het colonnerijden te oefenen. In dit geval betrof de afgesproken locatie de van der Hagenstraat in Zoetermeer. Alleen de begeleidende motoragenten wisten overigens de bestemming. Nadat alle voertuigen die eerder op de ochtend vanuit Utrecht waren vetrokken, waren aangekomen in Zoetermeer heeft men na een korte break via de A12 de regio weer verlaten om terug te rijden richting Utrecht. (Video en Foto's: Roy Wolters)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

w-IMG 8326

w-IMG 8327

w-IMG 8344