Nieuwsflits week 44

kop nieuwsflitsthumb-44Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 44 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Zaterdag 2 november:

Den Haag
- Op de kruising van de Beresteinlaan met de Melis Stokelaan kwamen vanavond rond half acht twee auto's met elkaar in botsing. De schade aan één van de voertuigen was fors. De ambulancedienst is terplaatse geweest en heeft één van de inzittenden onderzocht. Deze hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Lars Koeze en Nick van der Toorn)

w-IMG 0328

w-IMG 0341

w-IMG 0356

w-IMG 6498

Zondag 3 november:


Leidschendam
- Omstreeks half drie werden ambulancedienst en traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een incident op de Kastelenring. Een oudere heer was daar van/met zijn fiets gevallen, vermoedelijk als gevolg van een onwelwording. Ambulancepersoneel en personeel van het MMT hebben de man gestabiliseerd. Daarna is de man onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. Het landen en met name het weer opstijgen van de traumahelikopter trok veel bekijks van buurtbewoners. (Foto's: Lucien de Vries, Martin van Oostveen en Arie Tuit)

w-DSC 4939

arie1

w-DSC 4960

w-IMG 8806

Delft - Een bezoeker van kartbaan Race Planet aan de Kleveringweg in Delft is zondagavond tijdens het racen vermoedelijk getroffen door een hartstilstand. Personeel van Race Planet wilde de bestuurder van de kart gaan reanimeren, maar op dat moment kreeg het slachtoffer weer een hartslag. Een ambulance en het traumateam uit Rotterdam zijn ter plaatse gekomen om hulp te verlenen. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. (Video: Ferrie van der Geer/Foto's: Ivar Gieles en Martin van Oostveen)

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

w-IMG 0336

w-IMG 8828