Nieuwsflits week 46

kop nieuwsflitsthumb-46Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 46 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 12 november:

Delft -
Op de Phoenixstraat botste rond half vijf een automobilist tegen een HTM-mast. De bestuurder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het auto- en tramverkeer hebben enige tijd hinder ondervonden van de aanrijding. Na ongeveer een half uur werd de weg weer vrij gegeven. De auto is weggesleept. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w-20131112 164536

w-20131112 164702

w-20131112 164825

Den Haag - In de Van Musschenbroekstraat wilde een bestuurder rond kwart voor vijf keren. Een automobilist die daar achter reed had dit te laat door en botste in de flank van de kerende auto. Een inzittende van die auto raakte gewond en is ter plaatse door het ambulancepersoneel behandeld. Het verkeer kon tijdelijk via een parallelweg haar route vervolgen. (Foto's: Robert Johnson)

w-DSC 2241

w-DSC 2255

w-DSC 2263

Woensdag 13 november:

Zoetermeer – Bij een aanrijding tussen twee personenauto’s raakte vanavond één persoon gewond. De aanrijding vond plaats op het kruispunt van de van Aalstlaan. De twee personenauto’s raakten door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Er is één persoon bij de aanrijding gewond geraakt. Het slachtoffer is door het gealarmeerde ambulancepersoneel gecontroleerd op zijn verwondingen. Het slachtoffer is uiteindelijk zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Beide personenauto’s raakte flink beschadigd door de aanrijding. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 8887

w-IMG 8891

w-IMG 8915

w-IMG 8916

Donderdag 14 november:

Den Haag - Op de Conradkade, op de rijbaan voor de verkeerslichten voor de kruising met Groot Hertoginnelaan, ontstond vanavond een aanrijding tussen meerdere voertuigen. Onder andere een busje en een maaltijdbezorger op een scooter waren betrokken. In de file voor het verkeerslicht stond de scooterbestuurder stil achter een andere personenauto. Een achterop komende bestuurder botste door nog onbekende oorzaak achterop de scooter, die daardoor weer tegen zijn voorganger aan botste. De scooterbestuurder raakte hierbij gewond. Het ter plaatse gekomen ambulance personeel heeft de scooterbestuurder onderzocht. Hij is later onder A2, ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn collega's hebben het warme eten nog naar de klant gebracht. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 5683

w-IMG 5689

w-IMG 5690

w-IMG 5696

Vrijdag 15 november:

Zoetermeer - Op de Olof Palmelaan belandde aan het einde van de ochtend een auto (bijna) in de sloot. De bestuurder, die uit de richting van de Verlengde Australiëweg kwam, raakte in de bocht de macht over zijn stuur kwijt. De auto kwam hierdoor in de slip en raakte van de weg de berm in. Hier draaide de auto 180 graden om zijn as. Uiteindelijk belande de auto in het riet. Omstanders belden direct 112, waarna meerdere hulpdiensten direct ter plaatse gingen. Gelukkig kon de bestuurder zelf zijn voertuig verlaten en hoefde het ook gealarmeerde ambulancepersoneel niemand te vervoeren. Een berger heeft de auto uit het riet gehaald. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Olaf-1

w-Olaf-2

w-Olaf-3 

Zaterdag 16 november:

Wateringen - De bestuurder van deze auto wilde vandaag op de Kerklaan keren, maar zag daarbij een naderende motorrijder over het hoofd. Deze boorde zich dan ook in de zijkant. De gevolgen vielen mee; de motorrijder stond snel weer op zijn benen en beide bestuurders konden de formulieren samen invullen. (Foto: Ab Klijn)

w-kerklaan2

Zondag 17 november:

Delft - Rond half twee heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de A13 richting Den Haag, ter hoogte van de IKEA . Hiervoor zijn diverse politie- en brandweerwagens en een ambulance naar het plaats van het ongeval gestuurd door de meldkamer. Ter plaatse is een persoon onderzocht door het ambulancepersoneel; omdat iedereen al uit de voertuigen was is de brandweer onverrichter zake vertrokken. In verband met werkzaamheden waren enkele rijstroken afgesloten; tijdens het ongeval is de gehele rijbaan dicht geweest en moest het verkeer via de af- en oprit rijden. Een berger heeft twee voertuigen afgevoerd, waarna de rijbaan weer deels werd opengesteld. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 5881

w-IMG 5884

w-IMG 5889

Zondag 17 November:

Den Haag - In de Ligusterstraat werd omstreeks vier uur een jongetje aangereden door een auto. De auto reed op dat moment naar achteren en het jongetje stak plots tussen twee auto's de weg over. De bestuurster van de auto had dit niet op tijd in de gaten en reed over c.q. tegen het been van het jongetje. Omwonenden hebben eerste hulp verleend tot de komst van de ambulance. Na onderzoek door het ambulancepersoneel is het jongetje onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft nog onderzoek verricht. (Foto's: Ivar Gieles en Lindsay van Herk)

w-IMG 2860

w-IMG 0214

w-IMG 0223

Wateringen - 
In Wateringen heeft de politie aan het begin van de avond een man kunnen aanhouden. Hij wordt er van verdacht een woning inbraak te hebben gepleegd in een woning aan het Blauwveen. Buurtbewoners hoorden glasgerinkel en alarmmeerde de politie. Het vermoeden ging dat er nog een tweede inbreker was en dat deze nog binnen zou zitten. Daarom werd contact opgenomen met de bewoners van de woning, die zich daarna toesnelde naar hun huis. Nadat zij de deur geopend hebben voor de politie, heeft de hondenbrigade de woning doorzocht. Zij hebben niemand meer aangetroffen in de woning. (Foto's: Danny Botman)

w-IMG 6292

w-IMG 6294

w-IMG 6296