Nieuwsflits week 47

kop nieuwsflitsthumb-47Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 47 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 18 november:

Zoetermeer
- Op de Tweede Stationsstraat heeft vanavond een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. De bestuurder van de scooter is door het ambulancepersoneel gecontroleerd op zijn verwondingen en later met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie is ter plaatse gekomen maar heeft verder geen onderzoek gedaan. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 9017

w-IMG 9019

w-IMG 9021

w-IMG 9023

Den Haag - Op de Erasmusweg heeft maandagavond een eenzijdig ongeval plaats gevonden. De bestuurster van een personenwagen raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en kwam tegen enkele geparkeerde auto’s tot stilstand. De ambulancedienst vervoerde haar ter controle naar het ziekenhuis. De Verkeersongevallen Analyse heeft een onderzoek gehouden naar het ongeval. (Foto’s: Cees de Kleyn)

w-Erasmusweg DSC 6675

w-Erasmusweg DSC 6684


Dinsdag 19 november:

Den Haag -
Omstreeks acht uur vanochtend ontstond er brand in de keuken van een woniong aan de Danckertstraat. Brandweermensen van kazernes Scheveningen en Archipel werden gealarmeerd en ook de brandweermotor ging ter plaatse. Toen de brandweer errivieerde was de keukenbrand voor het grootste deel geblust en restte slechts het nablussen. Hierna kon de woning worden geventileerd. Er vielen geen gewonden bij deze brand. (Foto's: Maurice Schotman)

w-IMG 9364

w-IMG 9367

w-IMG 9371

Den Haag -
Even na drie uur vanmiddag vond op de kruising Schalkburgerstraat/Majubastraat een aanrijding tussen een personenauto en een fietser plaats. De bestuurder van de auto sloeg rechtsaf en zag de fietser over het hoofd. Deze is door het ambulancepersoneel onderzocht en onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie en VOA hebben een onderzoek verricht naar het ongeval. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 0244

w-IMG 0247

w-IMG 0249

w-IMG 0253

Zoetermeer
– Op de Buytenparklaan is een personenauto vanavond volledig uitgebrand. Bij aankomst van de brandweer stond de personenauto al in lichter laaie. Het bleek bij nader onderzoek om een auto te gaan die was gestolen vanaf de Heijermanshove. Kijk hier voor het persbericht. (Foto's: Fred Wolters)

w-IMG 9025

w-IMG 9028

w-IMG 9033

Woensdag 20 november:

Wassenaar
- De N44 was vanochtend rond acht uur weer het toneel van een aanrijding. En zoals bekend leverde dat gelijk enorme verkeershinder op. Het betrof dit keer een kop-staart aanrijding tussen vier voertuigen op de rijbaan naar Den Haag, vlakbij de  aansluiting met deN440/Landscheidingsweg. Er raakten totaal drie personen gewond; één uit de voorste auto en twee uit de derde auto. Zij werden allen naar het ziekenhuis vervoerd. Als gevolg van de aanrijding was de N44 in de richting van Den Haag enige tijd geheel afgesloten. Dit leidde ook op de toevoerwegen tot een verkeerschaos. De Verkeerspolitie en VOA heben onderzoek gedaan naar de aanrijding. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 6067

w-IMG 6070

w-IMG 6074

w-IMG 6081

Leidschendam - Vanavond rond kwart voor zeven werd er een incident gemeld op de Rijksweg A4, ter hoogte van de Vogelplas. Daar waren omstanders bezig met een reanimatie. Voor dit incident werd direct groot opgeschaald, meerdere ambulances, politie, rijkswaterstaat en het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam werden gealarmeerd. Nog geen kwartier later nam het personeel van vier ambulances en het MMT de reanimatie over en kon het slachtoffer gered worden. Hij is later onder A1, met de arts van het MMT naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe het met de patient gaat is niet bekend (Foto's: Ruben van Essen)

w-A4-1

w-A4-2

w-A4-3

Rijswijk - Vanavond omstreeks kwart voor acht botste de bestuurder van een Opel Corsa met zijn auto tegen de abri van een tramhalte op de Haagweg (halte Hoornbrug). Niemand raakte gewond, maar de abri en auto raakten zwaar beschadigd. De bestuurder poseerde nog even voor de foto, waarna een berger ter plaatse kwam om de auto af te slepen. (Foto's: Sander Paardekooper)

w-Haagweg SBF 0354

w-Haagweg SBF 0367

w-Haagweg SBF 0368

Vrijdag 22 November:

Monster - De brandweer kreeg vrijdagmiddag een melding van een binnenbrand aan de Vlotlaan. Bij de woning aangekomen bleek in de kruipruimte vermoedelijk de vloerverwarming in brand te staan. Dit brandje kon snel worden geblust door de brandweer. Met behulp van een rookafzuiger heeft men de kruipruimte weer ontdaan van de rook. (Foto’s: Cees de Kleyn)

w-DSC 6180

w-DSC 6191

Zaterdag 23 november:

Den Haag - Een voorbijganger trof even voor tien uur vanavond een geparkeerde auto aan op de Moerweg nabij de Melis Stokelaan, waarbij een zijruit was ingeslagen en de achterbank in brand stond. Hierop heeft hij de brandweer gebeld. Deze had aanvankelijk problemen om de auto te vinden, maar hierna was de brand snel geblust. Er is een grote kans dat hier sprake is geweest van brandstichting. De schade aan de auto is groot. (Foto's: Nick van der Toorn en Ivar Gieles)

w-IMG 8300

w-IMG 8301

w-IMG 0836

w-IMG 8312

Zondag 24 november

Den Haag - In Den Haag onstaat op de Libelsingel een medische noodsituatie binnenshuis. Ambulance, brandweer en traumahelikopter worden ingezet. De inzet van alle hulpdiensten (en dan met name de landing van de traumahelikopter op een speelveld) trekken veel bekijks uit de buurt (foto's: Marco Baaij)
w-P1010164

w-P1010182

w-P1010200

Voorburg - In een woning aan de Buitenruststraat gaat het fout in de keuken, met een keukenbrandje tot gevolg. Behulpzame omwonenden doen een bluspoing; de brandweer maakt het werk af. De bewoonster wordt door de ambulance nagekeken i.v.m. rook inhalatie (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN3813

w-PEEN3811

Pijnacker - Vanmiddeg werd de brandweer van Pijnacker-Nootdorp alsmede Den Haag-Leidscheveen gealarmeerd voor een woningbrand aan de Thorbeckelaan. Daar werd een kleine brand in de woning aangetroffen. Deze was al dusdanig uit dat de brandweer alleen een nacontrole deed. De bewoonster had een dusdanige hoeveelheid rook ingeademd dat er voor haar een ambulance ter plaatse kwam. Deze ambulancebemanning heeft haar nagekeken. Of zij uiteindelijk is vervoerd naar het ziekenhuis is niet bekend. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Pijnacker-1

w-Pijnacker-2

w-Pijnacker-3

w-Pijnacker-4