Nieuwsflits week 48

kop nieuwsflitsthumb-48Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 48 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 25 november:

Den Haag
- Een getuige hoorde even na middernacht in de duinen bij het Kwartelpad een explosie en zag veel vlammen. Hierop werd de brandweer gebeld. Gezien de melding werden brandweervoertuigen van drie verschillende kazernes (Scheveningen, Wassenaar en Monster) gealarmeerd. Toen de politie als eerste arriveerde, bleek dat het om een van diefstal afkomstige scooter te gaan die in brand was gestoken. De politie heeft het brandje proberen te blussen, maar dat lukte helaas niet. De brandweermensen van kazerne Scheveningen mochten als enigen doorrijden en hebben de laatse vlammen geblust. (Foto's: Nick van der Toorn en Dejan Jeremic)

w-IMG 8506

w-IMG 8517

w-IMG 6570

w-IMG 8535

Dinsdag 26 November:

Honselersdijk -  In een slooppand aan de Endeldijk is dinsdagmiddag rond kwart over vier brand uitgebroken. Bij de brand kwam flinke zwarte rook vrij. Al vrij snel, rond kwart voor vijf, werd het sein brand meester gegeven. Men gaat er van uit dat de brand aangestoken is. Omstanders vertelden dat in het pand regelmatig jongeren te zien zouden zijn. (Foto's: Cees de Kleyn en Fred vd Ende)

w-TDK 3377

w-TDK 3394

w-EndeldijkFred

Donderdag 28 november:

Den Haag - Vanavond omstreeks kwart over acht vond op de Mozartlaan een aanrijding plaats tussen een personenauto en een voetgangster. De personenauto kwam vanuit de Mozartlaan en wou de Strausslaan inrijden, toen deze door een nog bekende oorzaak een voetgangster aanreed. Omstanders verleenden eerste hulp totdat de hulpdiensten arriveerden. De voetgangster liep onder andere een flinke hoofdwond op. Nadat zij op de wervelplank was gefxeerd, is zij onder A2 naar het HagaZiekenhuis, lokatie Leyweg vervoerd. De VOA is ter plaatse gekomen en heeft diverse foto's gemaakt. Automobilisten konden tijdens het ongeval en onderzoek niet het wijk in of uit, maar mochten van de politie over de stoep en het nabijgelegen grasveld rijden. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 9100

w-IMG 9113

w-IMG 9157

w-IMG 9169

Vrijdag 29 november:

Naaldwijk - Op de Verdilaan, nabij het Raul Wallenbergplein, werdrond tien voor één vanmiddag een jeugdige fietser aangereden door een personenauto. Volgens getuigen zou de jongen met zijn fiets plotseling zijn uitgeweken en zou zo de aanrijding zijn ontstaan. Het slachtoffertje werd in de ambulance onderzocht en is hierna onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Robin Leltz)

w-Verdilaan001

w-Verdilaan002

w-Verdilaan004

w-Verdilaan005

Zoetermeer – Vanavond even na acht uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen drie personenauto’s op de kruising Kleurlaan/Zuidweg. Voor deze aanrijding zijn drie ambulances en de brandweer ter plaatse geweest, omdat er mogelijk sprake was van een ongeval met beknelling. Van dit laatste bleek echter geen sprake. De drie personenauto’s raakten door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Twee mensen zijn ter plaatse onderzocht in de ambulance en hoefden niet vervoerd te worden. De bestuurder van één van de voertuigen is op een wervelplank gelegd en voor verder onderzoek vervoerd naar het ziekenhuis. Door de aanrijding is de Zuidweg enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer in de richting van de Oostweg. De Verkeers ongevallen Analyse heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval. (Foto's: Fred Wolters)

w-IMG 9170

w-IMG 9177

w-IMG 9187

w-IMG 9190

Zaterdag 30 november:

Den Haag - Omstreeks half zeven botste door onbekende oorzaak een auto tegen de linker vangrail op de afrit Den Haag-Zuid/Wateringen van de A4 richting Delft. De bestuurder raakte gewond maar kon zelf uit het voertuig komen, dus de brandweer hoefde niet ter plaatse te komen. Na onderzoek in de ambulance is het slachtoffer onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 7299

w-IMG 7301

w-IMG 7337

Zondag 1 december:

Wassenaar - Op de kruising Wittenburgeweg met de Landscheidingsweg (N14) heeft vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Door een voorrangsfout kwamen beide partijen met elkaar in botsing. Een ambulance kwam ter plaatse om beide inzittende na te kijken op eventuele opgelopen verwondingen. Geen van de inzittenden hoefde voor verdere behandeling vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. De verkeerslichten op het kruispunt waren niet in werking ten tijde van het ongeval. (Foto's: Herman van der Woude)

w-N14-1

w-N14-2

w-N14-3

w-N14-4