Nieuwsflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 9

kop nieuwsflitsthumb-9Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 9 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 24 februari:

Den Haag - In de kelder van een flat aan de Dedemsvaartweg breekt rond tien voor twee 's-middags door nog onbekende oorzaak brand uit. De tankautospuiten van Laak en Loosduinen en de hoogwerker van Loosduinen worden gealarmeerd. ter plaatse blijkt het om een klein brandje te gaan waarbij in elk geval een poef in brand heeft gestaan. Het brandje was snel geblust en hierna heeft de brandweer de kelder geventileerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

w-IMG 1434

w-IMG 1435

w-IMG 1437

Dinsdag 25 februari:
 

Den Haag - Op een parkeerterrein aan de Naaldwijkstraat heeft een automobilist bij een parkeermanoeuvre een gevel geramd. De gevel is instabiel geworden, maar het instortgevaar is vakkundig opgelost door de brandweer door de muur te slopen. De auto heeft minder schade; de muur moet opnieuw gemetseld worden. (Video en foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 9679

w-IMG 9693

w-IMG 9709

w-IMG 9722

Woensdag 26 februari:

Den Haag - Even voor twaalf uur vanmiddag werd de bestuurder van een snorscooter op de kruising van de Thorbeckelaan met de Appelstraat aangereden door de bestuurder van een bestelbus. De bestuurder van de snorscooter raakte gewond en werd naar het ziekenhuis vervoerd. de bestuurder van de bestelbus kreeg een proces-verbaal, omdat hij de tegenpartij geen voorrang had verleend. (Foto's: Robin Leltz)

w-IMG 1192

w-IMG 1195

w-IMG 1196

w-IMG 1198

Den Haag - Omstreeks drie uur werd er een binnenbrand gemeld aan de Louise Henriettestraat. Meerdere brandweer voertuigen gingen met prio 1 de weg op. Ter plaatse bleek de brand al uit te zijn. De inzet van de brandweer bleek beperkt tot het ventileren van de woning. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Henriettestraat-1

w-Henriettestraat-2

w-Henriettestraat-3

Den Haag - Rond half vier zorgde een kop-staart aanrijding op het Calandplein voor een kleine verkeerschaos aldaar. Een bus was door nog onbekende oorzaak achterop een stilstaande auto gereden. Uit voorzorg werd de nek van de autobestuurdster gefixeerd en de brandweer gealarmeerd om het dak er eventueel af te kunnen knippen. Het slachtoffer kon na onderzoek zelf uitstappen en werd niet vervoerd naar het ziekenhuis. De auto is afgesleept. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 9754

w-IMG 9758

w-IMG 9764

w-IMG 9776

Voorburg - Stemming voor het openbaar vervoer was het gevolg van een aanrijding tussen een personenauto en een randstadrailvoertuig. De auto, eigendom van de vakbond voor de politie had een tegemoedkomende randstadrail over het hoofd gezien. De schade aan het randstadrailvoertuig bleek beperkt tot een deuk en een paar krasjes. De personenauto kwam er slechter vanaf. (foto's: Ruben van Essen)

w-Steelaan-1

w-Steelaan-2

w-Steelaan-3

w-Steelaan-4

Vrijdag 28 februari:

Wateringen - Op de kruising Dr.Schaepmanstraat/Dr. Ariënsstraat heeft even voor half één vanmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto's. Eén van de inzittenden moest in de ambulance worden onderzocht, maar zij hoefde niet te worden vervoerd naar een ziekenhuis. De schade was groot. Firma Vreugenhil heeft de beide auto's afgevoerd. (Foto's: Dirk van der Zanden)

w-DSC02236

w-DSC02238

w-DSC02239

w-DSC02240

Den Haag - Op de Schenkkade raakten aan het einde van de avond twee auto's met elkaar in botsing. Door nog onbekende oorzaak botste een personenauto vol in de flank van een tweede personenauto. De bestuurster van het laatstgenoemde voertuig was dusdanig geschrokken dat er een ambulance ter plaatse werd gevraagd. De andere bestuurder zette zijn wagen een paar honderd meter verder aan de kant en liep het hele eind terug naar de ongevalslokatie.. Uiteindelijk is er niemand vervoerd. Onderling zijn er schadeformulieren ingevuld. (Foto's: Ruben van Essen)

w-OpritA12-1

w-OpritA12-2

w-OpritA12-3

w-OpritA12-4

Zaterdag 1 maart:

Wateringen - In de nachtelijke uren kreeg de bestuurder van een grijze Opel Corsa een stopteken van de politie. De bestuurder besloot in plaats van te stoppen, gas te geven en allerlei stunts uit te halen. Na een paar minuten, toen inmiddels de blauwe lampen en de sirene van de politiebus aan stonden en de hulp van meerdere eenheden was ingeroepen, heeft de bestuurder de auto aan de kant gezet. Hierop heeft de politie alle inzittenden uit auto de auto gehaald en ondervraagd. De bestuurder is meegenomen om een verklaring af te leggen. De auto is door de politiekraan afgesleept. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Heulweg-1

w-Heulweg-2

w-Heulweg-3

w-Heulweg-4

Wateringen - In de Margriestraat komt een jongen een brandgang uit fietsen. Een passerende auto kan hem niet meer ontwijken. De jongen komt ongelukkig ten val en zijn toestand verslechtert snel. De ambulancebemanning roept daarom de hulp in van de traumahelikopter. Op de parkeerplaats naast de A4 vindt een rendez-vous plaats en stapt de arts over in de ambulance. Daarna gaat het met spoed (A1) naar het ziekenhuis in Rotterdam (Foto's: Cees de Kleijn en Danny Botman)

w-TDK 6016

w-TDK 6027

w-IMG 9006

Zondag 2 maart:

Den Haag - Een stadsduif kwam vanmiddag vast te zitten in een net dat vier hoog aan een balkon hing van een portiekflat aan de Erasmusweg. Op verzoek van de Dierenambulance kwam de brandweer ter plaatse met een hoogwerker. Vanuit het bakje werd de duif bevrijd en eenmaal beneden overgedragen aan de medewerker van de Dierenambulance. (Foto's: Lars Koeze)

w-IMG 3942

w-IMG 3949

w-IMG 3954

w-IMG 3970