Nieuwsflits week 12 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 12

kop nieuwsflitsthumb-12Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 12 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 18 maart:

Den Haag - Omstreeks half zes kwam er bij de brandweer een melding binnen van brand in een woning aan de Drapeniersgaarde. Het bleek te gaan om brand in de keuken; de bewoner had een pannetje vet op staan en daar sloeg de vlam in. Omdat de bewoner de brand probeerde te blussen met water, ontstond er een steekvlam en liep de keuken flinke schade op. Nader bericht brandweer was 'kleine brand'. Stichting Salvage zal de bewoner(s) ondersteunen bij het regelen van de schade. (Foto's: Tim de Kleyn en Lars Koeze)

w-IMG 4186

w-IMG 4196

w-IMG 4201

w-TDK 6366

Woensdag 19 maart:

Bleiswijk - Op de kruising van de Hoefweg - N209 met de toerit naar de A12 richting Utrecht heeft woensdagmiddag rond tien over drie een aanrijding plaatsgevonden. Een personenauto en een kleine vrachtauto kwamen met elkaar in botsing. Een inzittende van een van de voertuigen is in de ambulance gecontroleerd op mogelijk letsel. Over de ernst van het letsel is niets bekend. Omdat de betrokken personenauto een hybride betrof, kwam de brandweer ter plaatse om het voertuig veilig te stellen. De toerit naar de A12 richting Utrecht was volledig afgesloten, wat zorgde voor verkeershinder op de N209. (Foto's: Willem Pos en Dejan Jeremic)

w-foto 1

w-POS 7913

w-POS 7914

w-POS 7917

Donderdag 20 maart:

Zoetermeer - Rond half twaalf werd de brandweer gealarmeerd voor een persoon te water naast een dansstudio aan de Zegwaardseweg. Aldaar was een vrouw met fiets en al de sloot in gereden. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Direct werd ook een ambulance mee gestuurd. De brandweer heeft het slachtoffer en de fiets op het droge gehaald. Het slachtoffer is overgedragen aan de inmiddels ter plaatse gekomen ambulancedienst. De ambulancebroeders hebben de vrouw onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de fiets tijdelijk gestald bij het politiebureau. (Foto's: Martin van Oostveen en Ruben van Essen)

w-IMG 8747 1

w-IMG 6852

w-IMG 6853