Nieuwsflits week 15 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 15

kop nieuwsflitsthumb-15Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 15 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 7 april:

Monster - Op de Madeweg heeft maandagavond rond 19:00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en scooter. De bestuurder van de personenauto reed achteruit het parkeervak uit, waardoor hij een aanrijding kreeg met een scooterrijder die over de Madeweg reed. De scooterrijder is in de ambulance behandeld en vervolgens naar het Leyenburg ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Danny Botman)

w-IMG 9363

w-IMG 9368

w-IMG 9369

Den Haag - Vanavond heeft rond kwart over negen een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en brommer op de Westduinweg. Omdat de bestuurder van de 'bestelbrommer' mogelijk letsel had, is hij nagekeken door de ambulancedienst maar kon zelfstandig verder. De brommer kwam er minder goed vanaf.

w-IMG 1586

w-IMG 1590

w-IMG 1595

Den Haag - Een automobilist die op het Almeloplein de bocht te wijd nam is vanavond tegen een verkeerslicht en andere auto tot stilstand gekomen. Kwart over elf kwam bij de politie een melding van een aanrijding met gewonden; de bestuurder raakte niet gewond. Zijn auto werd afgesleept door de berger. De andere auto en het verkeerslicht hebben aanzienlijke schade opgelopen als gevolg van dit ongeval.

w-IMG 1644

w-IMG 1642

w-IMG 1638

Donderdag 10 april:

Voorburg - In de Van de Wervestraat is vandaag een weedplantage opgerold in de kelder van een voormalig winkelpand. De plantage was weggewerkt in de ruime kelder onder het pand. De politie heeft zakken met planten meegenomen en de rest is afgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf. (Foto's/tekst: Zonnetje70)

w-wietplantage van de wervestraat 001

w-wietplantage van de wervestraat 003

w-wietplantage van de wervestraat 004

w-wietplantage van de wervestraat 005

Vrijdag 11 april:

Zoetermeer - Rond half twee werden meerdere hulpdiensten gestuurd naar de Australiëweg. Daar was een ongeval gebeurd tussen een vrachtwagen en een personenauto. Volgens de eerste melding zouden er personen bekneld zitten in een van beide voertuigen. Zodoende werd ook de brandweer meegestuurd. Ter plaatse bleek daar geen sprake van te zijn. Iedereen had zelfstandig zijn of haar voertuig kunnen verlaten. De inzittende van de personenauto zijn in de ambulance onderzocht. Geen van beide had dusdanige verwondingen had zij naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. Een berger heeft beide voertuigen afgesleept. (Foto's: Ruben van Essen en Wilbert Tintel)

w-Australieweg-1

w-DSC01114-001

w-Australieweg-3

w-Australieweg-4

Zondag 13 april:

Rijswijk - De brandweer moest er vanmiddag rond drie uur op verzoek van de dierenambulance aan te pas komen omdat op de Vredenbuchweg een duif vast zat in een boom. Het is ons niet bekedn waarmee de duif vast zat. De medewerker van de dierenambulance is in het bakje van de hoogwerker mee omhoog gegaan en heeft de duif bevrijd. (Foto's: Madek)

w-foto  1

w-foto1  1

Den Haag - Omstreeks 19:20 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding tussen een auto en een snorbrommer op de kruising Hengelolaan/Leyweg, waarbij de brommer onder de auto terecht was gekomen. Op de brommer zaten 2 meiden, waarbij de passagier gewond raakte. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (video en foto's: Sander Paardekooper)

w-Leyweg SBF 4059

w-Leyweg SBF 4066