Nieuwsflits week 16 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 16

kop nieuwsflitsthumb-16Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 16 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Donderdag 17 april:

Den Haag - Een automobiliste is donderdagmiddag om nog onbekende reden tegen een lantaarnpaal op de Johan de Wittlaan gereden. Komende vanaf de President Kennedylaan is zij frontaal in aanraking gekomen met deze lichtmast. Een verpleegkundige van de Rapid Responder heeft het slachtoffer nagekeken, maar het bleek niet nodig om naar het ziekenhuis te gaan. Door de enorme klap is de lantaarnpaal enigzins scheef komen te staan, en de lamp zelf is losgekomen van de mast. Om te voorkomen dat de zwaartekracht op een onbewaakt moment de macht krijgt over de lamp, is de brandweer met een hoogwerker ter plaatse gekomen om deze te verwijderen. Het verkeer richting de Scheveningseweg was deels gestremd. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 2887

w-IMG 2892

w-IMG 2896

w-IMG 2899

Vrijdag 18 april:

Den Haag - Als gevolg van een uitwijkmanoeuvre bij een aanrijding is een automobilist met zijn voertuig deels op de trambaan en deels in de berm beland op de Loudonstraat. De bestuurder is niet gewond geraakt, wel was zijn auto op dusdanige wijze terecht gekomen dat de berger hem niet zondermeer kon meenemen. Een collega-berger met een bergingskraan heeft de auto opgetild en met vier wielen op het zo vertrouwde asfalt geplaatst. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 3029

w-IMG 3035

w-IMG 3074

w-IMG 3083