Nieuwsflits week 20 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 20

kop nieuwsflitsthumb-20Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 20 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 12 mei:

Den Haag - 
Door nog onbekende oorzaak komt een auto op de Vijgenstraat in even voor acht uur met de neus in het water terecht. Politie kwam ter plaatse, maar constateerde dat er niemand gewond was geraakt of uit het water gered diende te worden. De auto wordt uiteindelijk door berger Vreugdenhil op het droge gebracht. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4346

w-IMG 4351

w-IMG 4354

Den Haag - Even na acht uur komen twee personenauto's door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing op de Beresteinlaan, ter hoogte van de Melis Stokelaan. Brandweer en ambulance rukken uit, maar er hoeft niemand uit de auto bevrijd te worden. Wel is er wat schade en door het ongeval kan het verkeer de kruising tijdelijk niet volledig gebruiken. Berger Vreugdenhil heeft beide voertuigen afgesleept. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4360

w-IMG 4362

w-IMG 4365

Dinsdag 13 mei:

Delft - Brand in een woning aan de Professor Telderslaan deed dinsdagmiddag rond tien voor drie de brandweer doen uitrukken. In de keuken zou tijdens het koken iets fout zijn gegaan, waarbij brand ontstond. De brandweer heeft de brand doen doven en heeft het huis geventileerd. De bewoners konden het huis zelf verlaten werden door de verpleegkundige van de motorambulance nagekeken op rookinhalatie. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4418

w-IMG 4417

Woensdag 14 mei:

Den Haag - Rond half negen werd er in restaurant Sarinah aan het Goudenregenplein rook waargenomen, waarop de brandweer werd gebeld. Klanten en personeel verlieten het gebouw, waarop de brandweer onderzoek deed aan het plafond. De oorzaak van de rook is onbekend, maar even later mochten de klanten weer terug naar hun tafel. De Goudenregenstraat en het Goudenregenplein waren kort afgesloten in verband met de hulpverleningsvoertuigen die aldaar stonden opgesteld. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4520

w-IMG 4524

w-IMG 4527 

Den Haag - Op de Albardasstraat met de Walnootstraat kwamen vanavond een personenauto en een scooter met elkaar in botsing. De bestuurder van de scooter raakte hierbij licht gewond en liep zelf de ambulance in, waarna hij onder A2 naar het ziekenhuis is vervoerd. Na het invullen van het schadeformulier kon ook de personenauto verder. De oorzaak van het ongeval betreft vermoedelijk een voorrangsfout. (Foto's: Dejan Jeremic en Nick van der Toorn)

w-IMG 8715

w-IMG 4549

w-IMG 8727

Vrijdag 16 mei:

Delft - Een koe in een weiland naast de A13 raakte rond negen uur 's-avonds door nog onbekende reden in de aldaar gelegen sloot. Brandweer werd door omstanders gebeld en haalde samen met de boer de koe weer op het droge. Niet veel later raakte op dezelfde lokatie, maar aan de andere kant van de A13 weer een koe te water. Ook deze koe is met behulp van de brandweer weer op het droge geholpen. Beide koeien hebben niets overgehouden aan het incident. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4573

w-IMG 4583

w-IMG 4586

Zondag 18 mei:

Den Haag - Een fietser en auto kwamen even na middernacht met elkaar in aanraking op de Weimarstraat ter hoogte van de Valkenboslaan. Vermoedelijk heeft een van de bestuurders de ander over het hoofd gezien. De fietser is door ambulancepersoneel behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd. Agenten van bureau Segbroek doen onderzoek naar de aanrijding. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4593

w-IMG 4600

w-IMG 4610

Den Haag - Een ambulance werd even na half één 's-middags naar de Baambruggestraat toe gestuurd in verband met een medische noodsituatie binnenshuis. In verband met de toestand van het slachtoffer werd het Mobiel Medisch Team opgeroepen, welke ter plaatse kwam met de "Lifeliner 2" uit Rotterdam. Het slachtoffer werd door de brandweer rechtstandig van de tweede etage naar de begane grond geholpen waarna het slachtoffer in de ambulance werd geplaatst. De arts is niet meegegaan in de ambulance, maar is met de traumahelikopter retour Rotterdam Airport gevlogen. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 4650

w-IMG 4654

w-IMG 4687