Nieuwsflits week 21 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 21

kop nieuwsflitsthumb-21Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 21 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 19 mei:

Den Haag -
Op de Rijswijkseweg, ter hoogte van de Goudriaankade, vond vanmorgen rond zeven uur een aanrijding plaats waarbj twee trams en een personenauto betrokken waren. De automobilist kwam vanaf de Goudriaankade en kwam daarbij in botsing met een tramstel van lijn 16, die richting Rijswijkseplein reed. De auto werd een stukje meegesleurd en kwam daarbij klem te zitten tussen het tramstel van lijn 16 en een tegemoetkomende tram. De geschrokken bestuurder probeerde alsnog al gasgevend tussen de twee trams vandaan te komen. Even later klom de man eruit en bleek gelukkig ogenschijnlijk niets te mankeren. Het een en ander leverde vertraging op in het tramverkeer. (Foto's: Fer Commers)

w-20140519 064133

w-20140519 064038

Pijnacker - De bestuurder van een bestelbus is vanmiddag op een stilstaande stadsbus geklapt. Het ongeval vond plaats op de Vlielandseweg. De bestuurder raakte wonderwel niet gewond. De passagiers van de stadsbus zijn opgevangen en zijn met vervangend vervoerd verder gereden. De politie onderzoekt de aanrijding en heeft beide voertuigen laten wegslepen. (Foto's: Martijn Mastenbroek)

w-foto 1

w-foto 4

w-foto 3

w-foto 9

Monster - 
Op de kruising Molenweg/Emmastraat is een bestuurder van een oude Amerikaan maandagavond tot stilstand gekomen tegen een verkeerslicht. Hoe de aanrijding precies gebeurd is, is nog niet bekend. De politie heeft tijdelijk het verkeer geregeld, totdat een bergingsbedrijf het voertuig had weggesleept. Zowel de auto als het verkeerslicht liepen veel schade op. Er vielen gelukkig geen gewonden. (Foto's: Danny Botman)

w-IMG 4769

w-IMG 4773

w-IMG 4777

Woensdag 21 mei:

Den Haag - In een slooppand aan de Louis Couperusplein werd donderdagavond rond negen uur een binnenbrand gemeld. Omwonende zagen zware rook uit de schoorsteen van het leegstaand en half gesloopte pand komen. Bij aankomst van de brandweer werd meteen gezocht naar de oorzaak van deze rook. In het schoorsteenkanaal werden al snel brandende elektriciteitsdraden aangetroffen. Deze konden snel gedoofd worden. Voor de zekerheid werd er met de hoogwerken een nacontrole van het schoorsteenkanaal gedaan. De oorzaak moet zeer waarschijnlijk worden gezocht bij brandstichting. (Foto's: Ruben van Essen en Sander Paardekooper)

w-Couperusplein-1

w-Couperusplein-2

w-Couperusplein-3

Donderdag 22 mei:

Den Haag - Op de toegangsweg van de van Alkemadelaan naar de Koningin Beatrixkazerne werd rond half tien een fietster aangereden. Zij werd aangereden door een dienstauto van de Koninklijke Marechaussee. De fietster raakte gewond en moest door een ambulance naar het ziekenhuis worden vervoerd. Gezien de verwondingen en het feit dat er een dienstauto bij het ongeval was betrokken is de aanrijding onderzocht door de experts van de Verkeers Ongevallen Analyse. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Alkemadelaan-1

w-Alkemadelaan-2

w-Alkemadelaan-3

Den Haag - Omstreeks twaalf uur vanmiddag heeft er een aanrijding plaats gevonden om de kruising Meppelweg/Dedemsvaartweg. Het is onbekend hoe de aanrijding heeft kunnen plaats vinden. De Politie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. het is onbekend of er personen zijn vervoerd naar het ziekenhuis.

w-IMG 20140522 115627

w-IMG 2246

w-IMG 20140522 120631

w-IMG 2242

Zondag 25 mei:

Den Haag - Op de kruising van de Laan van Wateringse Veld met de Havanasingel, botsten rond tien voor acht twee personenauto's achter op elkaar. Vooral de achterste auto liep hierbij veel schade op. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar deze is niet vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft één auto afgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0083

w-DSC 0084

w-DSC 0085

w-DSC 0088