Nieuwsflits week 22 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 22

kop nieuwsflitsthumb-22Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 22 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 27 mei:

Den Haag - De brandweer werd vanmorgen gevraagd te assisteren bij een aanrijding met een elektrische auto op de N14, ter hoogte van de Bezuidenhoutsweg. Deze auto was rond kwart over tien in botsing gekomen met een vrachtwagen. Door de aanrijding botste de elektrische auto met zijn achterkant tegen een paal. Om zeker te zijn dat de elektrische auto uit zou staan werd de brandweer ter plaatse gevraagd om de accu los te koppelen of de zekeringen eruit te halen. Één persoon is met verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto's: Ruben van Essen)

w-PEEN7709

w-PEEN7717

w-PEEN7729

Den Haag -
Op de afrit van de A12 richting de Schenkkade, vond rond half één een aanrijding tussen twee personenauto's plaats. Het ongeval gebeurde voor de verkeerslichten in een regenbui. Mogelijk speelde het natte c.q. gladde wegdek een rol bij deze aanrijding. Om alle inzittenden te kunnen verzorgen zijn twee ambulances ter plaatse gekomen. Ook een rapid responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse. Tezamen hebben zij meerdere inzittenden onderzocht. Uiteindelijk zijn er twee mensen naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft kort onderzoek gedaan naar de aanrijding. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Schenkkade-2

w-Schenkkade-3

w-Schenkkade-4

w-Schenkkade-6

Wateringen - Bij een kop-staart aanrijding op de Wippolderlaan waren dinsdagmiddag drie voertuigen betrokken. Ambulancepersoneel heeft enkele inzittenden uit de voertuigen gecontroleerd op verwondingen; hier bleek geen sprake van. Een berger heeft een voertuig afgesleept. De rest van de voertuigen kon zelfstandig haar weg vervolgen.( Foto's: Tim de Kleijn)

w-TDK 9020

w-TDK 9023

w-TDK 9029

Woensdag 28 mei:

Pijnacker - De brandweer heeft vanmorgen een paard uit een smalle sloot langs de Katwijkerlaan gehaald. Ondanks de snelle redding was het 33 jaar oude paard erg verzwakt.De brandweer heeft nog geprobeerd het dier op zijn benen te tillen, echter zonder succes. Een veearts heeft besloten na overleg met de eigenaresse het dier in te laten slapen. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w-Paard in sloot-1

w-Paard overleeft val in sloot niet-1

w-Paard overleeft val in sloot niet-2

Rijswijk - De dierenambulance en de brandweer werden opgeroepen voor een dier op hoogte aan de Prinses Beatrixlaan in Rijswijk. Het bleek te gaan om een kat die vast zat in een boom. De brandweer heeft met behulp van de hoogwerker de kat proberen te redden. Door de schrik van de hoogwerker klom de kat nog hoger in de boom en viel uiteindelijk van flinke hoogte op de grond. De kat nam met hoge snelheid de benen en liet zich niet meer zien, laat staan pakken. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0003

w-DSC 0009

w-DSC 0014

w-DSC 0038

Donderdag 29 mei:

Maasland - In verband mej een brandje bij een bedrijf aan de Herenlaan zijn vanmorgen rond kwart over zeven de hoogwerker van Maassluis en twee tankautospuiten uit Maasland en Maasdijk opgeroepen. Het betrof een brandje in de Warmtekrachtkoppeling (WKK)-installatie van het bedrijf. Hoe precies de brand ontstaan is, is niet bekend, maar Westland Infra is ter plaatse geweest om de stroom af te sluiten. (Foto's: Fred van der Ende)

w-DSC 0001

w-DSC 0021

w-DSC 0027

w-DSC 0030

Vrijdag 30 mei:

Den Haag - Een voetganger werd op vrijdagavond op de De La Reyweg aangereden door een personenauto. Volgens getuigen stak de man zonder om te kijken de rijbaan over. Een aankomende personenauto kom de man niet meer ontwijken. Een ambulance en een motorambulane kwamen ter plaatse om de gewonde man te verzorgen. Hij is op de wervelplank gefixeerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De De La Reyweg was gedurende het incident afgesloten voor het doorgaande verkeer. (Foto's: Ivar Gieles en Ruben van Essen)

w-IMG 2628

w-IMG 7772

w-IMG 7776