Nieuwsflits week 23 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 23

kop nieuwsflitsthumb-23Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 23 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Donderdag 5 juni:

Leidschendam - Op het Wiegelia komt een vrouw ongelukkig ten val, en raakt een paal met haar hoofd. Voor de zekerheid wordt ook de traumahelikopter gealarmeerd. Eenmaal ter plaatse blijkt het mee te vallen; de traumahelikopter is al naast de vijver geland maar na overleg tussen de ambulancebemanning en de trauma arts wordt besloten dat zij toch niet nodig zijn. De vrouw wordt wel vervoerd naar het ziekenhuis. Mogelijk is zij met een fietswiel in de tramrails terecht gekomen. (Foto's: Rene Hendriks)

w-PEEN8080

w-PEEN8088

w-PEEN8092

Zaterdag 7 juni:

Zoetermeer-  Omstreeks 01:48 uur kreeg de alarmcentrale van de brandweer een melding dat er in de hal van de kelderboxen op de Gondelkade rookontwikkeling zou zijn, eenmaal terplaatse heeft de brandweer een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van de rook. De vermoedelijke dader is hoogstwaarschijnlijk een wasmachine in één van de kelderboxen. (Foto's: Nick van der Toorn)

 w-IMG 9596

w-IMG 9597

w-IMG 9602

Zondag 8 Juni:

Naaldwijk - Op de Galgeweg botsten zondagochtend nabij de Opstalweg een bromfietster en een scooterrijdster op elkaar. Beide bestuursters raakten gewond. Er kwamen dan ook twee ambulances ter plaatse. De bromfietster is in de ambulance behandeld en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. De scooterrijdster is ter plaatse behandeld. (Foto's: Danny Botman)

w-IMG 5086

w-IMG 5090

w-IMG 5095