Nieuwsflits week 24 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 24

kop nieuwsflitsthumb-24Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 24 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 9 juni:

Leidschendam - In een weiland aan de A4, vlakbij de Kniplaan, had een van de koeien zin in een frisse duik in de aldaar gelegen sloot. Voorbijgangers hadden gezien dat de koe niet meer zelfstandig uit de sloot kon komen en hebben de brandweer gebeld. Die kwam ter plaatse en heeft samen met de boer en zijn tractor de koe uit het water getrokken. Omdat de tankautospuit op de vluchtstrook stond, is de rechterrijstrook van de snelweg afgesloten om de veiligheid bij de hulpverlening te kunnen garanderen. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Koe-1

w-Koe-2

Delfgauw - Ook aan de Rijksstraatweg had een koe verkoeling nodig. Zij ging zelfs nog iets verder en ging in de sloot aan de wandel. Ook voor haar werd de brandweer ter plaatse gevraagd. Na een flinke klap op de kont van de koe sprong ze pardoes weer op het droge. (Foto: Ruben van Essen)

w-Koe

Den Haag - Een brommerrijder kreeg rond drie uur de schrik van zijn leven toen er op tien meter voor hem een dikke tak van een boom scheurde op de Segbroeklaan. De brandweer is gealarmeerd om de boom en tak te scheiden, en enkele manschappen hebben zich ingezet de tak in kleinere stukken te zagen, teneinde de situatie veilig te maken. Uiteindelijk zijn aan de kant van de brandweer een tankautospuit, hoogwerker en hulpverleningsvoertuig ingezet. Rond vijf uur was het zweten klaar, na bijna twee uur werken in de hete zon werd het fietspad weer vrijgegeven. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 0790

w-IMG 0806

w-IMG 0859

w-IMG 0885

Delft - Bij oprit 9 (Delft) naar de A13 richting Den Haag is een bestuurder met zijn auto bijna het water in gereden. De oorzaak is onbekend, maar vermoedelijk is de bestuurder de macht over het stuur verloren. Er zijn geen gewonden gevallen. De berger heeft de auto geborgen. De oprit is korte tijd afgesloten geweest. (Video en Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 9770

w-IMG 9777

w-IMG 9790

w-IMG 9772

Dinsdag 10 juni:

Nootdorp - Een automobilist heeft aan het eind van de middag een lantarenpaal omgereden. Het eenzijdige ongeval gebeurde op de Hofweg. Naast een lantarenpaal sneuvelden ook 3 boompjes en een paaltje werd uit de grond gereden. De man is door de ambulanceverpleegkundige onderzocht en bleek ongedeerd te zijn. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w-Automobilist richt ravage aan-1

w-Automobilist richt ravage aan-3

w-Automobilist richt ravage aan-4

w-Automobilist richt ravage aan-7

Den Haag - Omstreeks kwart over zeven vanavond werd op de Londensingel een fietser aangereden door een personenauto. Een ambulance kwam ter plaatse en de fietser werd onderzocht. Hij hoefde echter niet te worden vervoerd. Wat resteerde was het invullen van schadeformulieren. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0059

w-DSC 0060

w-DSC 0069

Den Haag- Op de kruising Noord-West buitensingel met de Zamenhofstraat komen een personenauto en een fietser met elkaar in aanrijding, de fietser raakte hierbij lichtgewond. Nadat de fietser zelfstandig de ambulance is ingelopen is deze onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. Het tramverkeer op de Noord-West Buitensingel heeft tijdelijk stil gelegen. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 0086

w-IMG 0091

w-IMG 0089

Delft- Op de A13 richting Den Haag ter hoogte van de IKEA komen twee personenauto's met elkaar in aanrijding, diverse ooggetuigen verklaarde dat de sportwagen rechts aan het inhalen was en hierbij de macht over het stuur verloor waarna deze op de andere rijbaan belande en hierbij een andere personenauto raakte.De sportwagen kwam hierbij tot stilstand tegen de  vangrail, bij het ongeval raakte niemand gewond. Een berger heeft beide voertuigen geborgen. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 0160

w-IMG 0166

w-IMG 0167

Woensdag 11 juni:

Den Hoorn - Woensdagmiddag omstreeks half twee botste een personenwagen op de verzorgingsplaats Peulwijk-West tegen de vangrail. Er waren geen andere personenauto's bij deze aanrijding betrokken. De bestuurder raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger kwam ter plaatse om de auto weg te slepen. Rijkswaterstaat zorgt voor reparatie van de beschadigde vangrail. (Foto's: Frits van der Ploeg)

w-20140611 142352

w-20140611 142503

w-20140611 142553

Vrijdag 13 juni:

Den Haag - Op de kruising van de Rijswijkse Waterweg met de van Campenvaart is rond half zeven een fietsster aangereden door een personenauto; hierbij raakte zij gewond. De fietsster is door het ambulancepersoneel op de wervelplank gefixeerd. Hierna is zij naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

w-PEEN8912

w-PEEN8914

w-PEEN8919

Pijnacker - Een scooterbestuurder heeft vrijdagavond de eerste wedstrijd van Oranje op het WK noodgedwongen in het ziekenhuis doorgebracht. De man botste tijdens het volkslied met een auto op de Katwijkerlaan. Een getuige zag het slachtoffer na de klap door de lucht vliegen. Ondanks de flinke val leek het slachtoffer weinig te mankeren. De ambulancedienst besloot toch uit voorzorg de nek en rug van de man te fixeren op een (oranje) wervelplank. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w-14395896086 72b66be0bd k

w-14232574447 181ffd34d3 k

w-14232422950 2f47fec09f k

Zaterdag 14 juni:

Den Hoorn - Voorbijgangers zagen vanavond rond kwart voor zeven een kinderfiets liggen naast het water langs de Veenakkerweg. Hierop werd de brandweer gebeld. Deze kwam ter plaatse met de tankspuit van kazerne Wateringen, de duikers van kazerne Delft en de officier van dienst. Twee brandweer lieden zijn het water in gegaan om uit te sluiten dat er iemand in het water zou liggen. Toen dat niet het geval bleek, zijn de brandweerlieden weer retour kazerne gegaan.

 w-DSC01160

w-TDK 9581

w-TDK 9584

Zondag 15 juni:

Zoetermeer - Rond drie uur waren meerdere voertuigen betrokken bij een kopstaart-botsing op de N469 (beter bekend als de Zoetermeerse Rijweg). Een ambulance kwam ter plaatse om iemand na te kijken op mogelijk letsel, maar de broeders hebben het plaats incident zonder slachtoffer verlaten. Een berger heeft een voertuig meegenomen. De weg is gedurende het incident afgesloten geweest tussen de Houtkade en de Heuvelweg. (Foto's: Dejan Jeremic en Roy Wolters)

w-IMG 3168

w-IMG 3171

w-IMG 3172

w-IMG 1272

Nootdorp - Bij een aanrijding tussen een wielrenner en een auto op de Nieuwkoopseweg is vanmiddag een gewonde gevallen. Even na drie uur kwamen te twee partijen door nog onbekende reden in botsing met elkaar op de (voorrangs)kruising met de 's-Gravenweg. Vermoedelijk heeft een partij geen voorrang verleend aan de ander. De gewonde fietser is op de wervelplank gefixeerd en per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising is ruime tijd afgesloten geweest in verband met de hulpverlening en het onderzoek van de Verkeerspolitie. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 1250

w-IMG 1255

w-IMG 1267

w-IMG 1268