Nieuwsflits week 25 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 25

kop nieuwsflitsthumb-25Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 25 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 16 juni:

Wassenaar - Op de Jagerslaan is de bestuurder van een personenauto met zijn auto tegen een boom gereden. Daarbij raakte niemand gewond. De bestuurder van de rode auto reed over de Jagerslaan toen hij vermoedelijk aangereden werd door de zwarte auto die op dat moment uit de zijstraat kwam. De rode auto is tegen een boom tot stilstand gekomen. De bestuurder is onderzocht in de ambulance maar hoefde niet vervoerd te worden. De auto moest wel vervoerd worden door een bergingsbedrijf. (Foto's: Fred Wolters)

w-IMG 3247

w-IMG 3249

w-IMG 3256

Zoetermeer – De brandweer werd maandagmiddag gealarmeerd voor een gebouwbrand op de Piet Bakkerhove. De brandweer trof bij aankomst een kleine brand aan op een balkon. Wat er precies in de brand stond is niet bekend. De kleine brand was snel geblust, waarna de brandweer terug kon naar de kazerne. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 3258

w-IMG 3260

w-IMG 3264

Den Haag - Op de kruising Laan van Wateringseveld/Noordweg vond maandagmiddag rond kwart voor vier een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietser. De fietser raakte gewond en is door het ambulancepersoneel behandeld. Het slachtoffer hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. De politie deed onderzoek naar de aanrijding. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0068

w-DSC 0071

w-DSC 0077

w-DSC 0082

Donderdag 19 juni:

Voorburg - Vannacht om 00:15 uur werden politie en ambulance gestuurd naar de Populierendreef voor een fietster die tegen een geparkeerde auto was aan gebotst. Vanwege de toestand van het slachtoffer bij de eerste melding werd tevens het MMT met de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gevraagd. Bij aankomst van de ambulance bleek de assistentie van het MMT niet meer nodig en kon deze weer retour. Het slachtoffer is op de wervelplank gefixeerd en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

w-Popdreef SBF 5630

w-Popdreef SBF 5640

w-Popdreef SBF 5643

Rijswijk - Rond twee uur vanmiddag ontstond er op de kruising van de Prinses Beatrixlaan met de van Vredenburchweg een aanrijding tussen een personenauto en een snorfietser. De snorfietser raakte gewond en is op de wervelplank gefixeerd. Hierna is hij naar het ziekenhuiks vervoerd. Over de toedracht van het ongeval is niets bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0011

w-DSC 0012

w-DSC 0015

w-DSC 0026

Den Haag - De reddingsactie van een fiets tijdens een keermanouevre van een trekker en oplegger heeft de eigenares van de fiets verwondingen opgeleverd. De fietster zou de trekker op de Mr. P. D. Fortuynweg nabij de Moerweg voorrang hebben verleend bij de keer-actie, maar schatte de bocht waarschijnlijk te ruim in, waarna haar fiets onder de oplegger terecht kwam. In een poging haar fiets te redden is de vrouw gewond geraakt, en na controle in de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De gealarmeerde brandweer is onverrichterzake vertrokken. De Verkeerspolitie heeft een kort onderzoek uitgevoerd, en daarbij een korte controle van de vrachtwagen gedaan. Hierna is de lokatie weer vrijgegeven.

w-IMG 1632

w-IMG 1634

w-IMG 1637

w-IMG 1642

Zoetermeer
– De traumahelikopter ”Lifeliner 2” werd vanmiddag gealarmeerd voor een inzet op de Dadelgaarde. Het betrof een medische noodsituatie in een woning aldaar. Naast de traumahelikopter werd ook de brandweer en ambulancedienst gealarmeerd. De traumahelikopter is geland op het grasveld nabij de Appelgaarde. De brandweer heeft zich opgesteld op de Mispelgaarde om met de hoogwerker bij de achterkant van de woning te kunnen komen. De arts van de traumahelikopter heeft het ambulancepersoneel geassisteerd. De patiënt is d.m.v. de hoogwerker naar beneden gehaald. De patiënt is daarna met spoed en onder politiebegeleiding vervoerd naar het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. De traumahelikopter is daar geland om de arts weer op te halen. (Foto's: Fred Wolters)

w-IMG 3310

w-IMG 3313

w-IMG 3325

w-IMG 3330

Zoetermeer – Na het incident op de Dadelgaarde werd het Mobiel Medisch Team opnieuw gealarmeerd voor inzet in Zoetermeer. Ditmaal betrof het een incident nabij het Noord Aa. Deze keer kwam de ”Lifeliner 1” uit Amsterdam ter plaatse. Volgens de melding zou het incident bij het oude gemaal zijn op de Broekwegkade. Het bleek aan de andere kant van de plas Noord AA te zijn. Een fietser is daar ongelukkig ten val gekomen op het fietspad langs de Aziëweg. De traumahelikopter is geland op een grasveld nabij. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 3337

w-IMG 3339

w-IMG 3344

Zaterdag 21 juni:

Delft - Op de Bantulaan rijdt een scooter met twee opzittenden even voor twaalf uur door nog onbekende oorzaak tegen een boom. Volgens omstanders zou het gaan om moeder en kind. De moeder, die de scooter bestuurt, raakt gewond en moet naar het ziekenhuis vervoerd worden. De passagier komt met de schrik vrij. (Foto's: Sander Paardekooper)

w-IMG 3149

w-SBF 5709

w-SBF 5710

Rijswijk - Op de Haagweg, in de richting van de Hoornbrug, vindt rond half vijf vanmiddag een kopstaart aanrijding plaats. Een inzittende van één van de auto's wordt in de ambulance onderzocht, maar hoeft uiteindelijk niet te worden vervoerd. De achterste auto is door een berger afgevoerd. De rijbaan richting Hoornbrug is enige tijd (deels) afgesloten geweest. (Foto's: Sander Paardekooper)

w-SBF 5711

w-SBF 5715

w-SBF 5723

Zondag 22 juni:

Voorburg - In de nacht van zaterdag op zondag heeft een dronken automobilist een fietsster aangereden op de kruising Bruijnings Ingenhoeslaan/Savallelaan. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel onderzocht maar niet vervoerd naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto is door de politie aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. (Foto’s: Bob van Keulen)

w-DFW 7357-1

w-DFW 7360-1

w-DFX 7560-1

Wateringen - Omstreeks half vijf is een persoon ongelukkig ten val gekomen in een leeg waterbassin aan van openluchtzwembad De Waterman. De ambulancedienst heeft ter plaatse met behulp van omstanders het slachtoffer gestabiliseerd. De vrouw is vermoedelijk met een armbreuk vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto’s: Tim de Kleijn en Robert Krom)

w-Waterman1

w-Waterman2

w-Waterman3