Nieuwsflits week 26 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 26

kop nieuwsflitsthumb-26Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 26 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 24 juni:

Zoetermeer - Bij Hofstede Meerzicht aan de Zonnenberg schrok een paard vanmiddag even voor vijf uur van spelende kinderen en sprong pardoes in het water. De amazone die het paard bereed, liep geen nat pak op want wist op tijd van het paard te springen. Het paard kon niet zelfstandig uit het water komen en uiteindelijk is de brandweer ter plaatse gekomen om dit klusje te klaren. Helaas lukte het ook de brandweermensen niet om het paard met spierkracht op de kant te krijgen. Gelukkig lukte dit wel met behulp van de 'kleine kraan'. Het paard heeft - voor zover wij weten - niets aan het avontuur overgehouden. (Foto's: Thomas van der Krogt)

w-20140624 171413  1

w-20140624 180206  1

w-20140624 180217  1

Woensdag 25 Juni

De Lier - In een schuur aan de Schefferweg is woensdagavond rond kwart over elf brand ontstaan in een meterkast. (Buurt)bewoners hebben getracht de brand te blussen, daarbij is een man gewond geraakt. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De brandweer heeft de brand geblust en de schuur geventileerd. De aangrenzende kas en de schuur zaten na de brand zonder stroom. (Foto's: Danny Botman en Tim de Kleyn)

w-IMG 5508

w-IMG 5523

w-TDK 9857

Donderdag 26 juni:

Den Haga - Op de kruising van de Gevers Deynootweg met de Badhuiskade in Den Haag ontstond rond half negen vanavond brand onder de motorkap van een taxi. Voorbijgangers hebben het brandje proberen te blussen, maar dat had helaas geen resultaat. Nadat de tankautospuit van kazerne Scheveningen ter plaatse was, was het brandje snel geblust. het is niet bekend waardoor het brandje is ontstaan. (Foto's: Jan-Paul van Es)

w-image3

w-image4

w-image5

Zoetermeer – Vanavondheeft er op de Eerste Stationsstraat een aanrijding plaats gevonden tussen twee personenauto’s. Daarbij is één persoon gewond geraakt. Een personenauto moest in de remmen voor een afslaand voertuig. De personenauto die daarachter reed merkte dat te laat op met als gevolg een aanrijding. Een inzittende van één van de voertuigen is door het ambulancepersoneel gecontroleerd op eventueel verwondingen en/of letsel. Uiteindelijk is het slachtoffer voor verdere controle naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie is kort ter plaatse geweest maar heeft geen onderzoek gedaan. Het ongeval kon met behulp van schadeformulieren afgehandeld worden. Beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 3525

w-IMG 3529

w-IMG 3532

w-IMG 3536

Vrijdag 27 juni:

Maasdijk - Op de afrit Maasdijk van de A20 richting Rotterdam vond even na middernacht een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen plaats. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd. De brandweer werd gealarmeerd en ambulandes uit Haaglanden en Rotterdam-Rijnmond. Uiteindelijk is er één slachtoffer vervoerd door de ambulance uit Rotterdam-Rijnmond. De brandweer hoefde geen dienst te verrihten, want er was niemand bekneld. De VOA heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Ricardo Bonsang en Dylan Tolhuisen)

w-DSC 1221

w-DSC 1232

w-DSC 1235

w-TolhuisenFotoVideo 15-1403826953892