Nieuwsflits week 27 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 27

kop nieuwsflitsthumb-27Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 27 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 30 juni:

Zoetermeer - Maandagmiddag even na vijf uur werden de kazernes Zoetermeer Stadshart en Oosterheem gealarmeerd voor brand in een woning aan Den Hoorn. Het bleek te gaan om een brandje dat ontstaan was tijdens het afbranden van verf. Dat lukte net iets te goed, waarop de hulp van de brandweer moest worden ingeroepen om het vuur te doven. Ook is het dakbeschot met behulp van een warmtebeeldcamera gecontroleerd op mogelijke vuurresten.  Na zo'n twintig minuten kon men inpakken en retour kazerne. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 9135

w-POS 9137

Den Haag - Op de Noordweg reed rond half vijf een automobilist die wilde afslaan naar deZ evenwoudelaan. Bij het afslaan zag de bestuurder kennelijk een tegemoet komende wielrenner over het hoofd. Deze kwamen op de kruising met elkaar in botsing. De fietser kwam hierbij met zijn hoofd op de voorruit van de auto terecht. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht en voor behandeling, onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van de aanrijding en de belangrijke sporen vastgelegd op beeld. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0002

w-DSC 0004

w-DSC 0017

w-DSC 0030

Den Haag - Rond kwart voor acht vanavond vond er een kop-staart aanrijding plaats op de Erasmusweg. De beide voertuigen liepen hierbij veel schade op. Eén van de inzittenden is in de ambulance onderzocht op mogelijk letsel, maar deze hoefde niet te worden vervoerd. De bestuurders konden hierna de schadeformulieren invullen. (Foto's: Dejan Jeremic en Nick van Mourik)

w-IMG 3262

w-IMG 3263

w-IMG 3264

w-DSC 0007

Dinsdag 1 juli:

Rijswijk - Op de Prinses Beatrixlaan ontstond omstreeks vijf uur vanmiddag een kop-staart aanrijding tussen drie auto's. Naast een ambulance werd ook de brandweer gestuurd. Hoewel de brandweer zich opmaakte om één van de auto's open te knippen, is de inzittende van die auto door het ambulancepersoneel uit de auto gehaald zonder dat er geknipt hoefde te worden. Deze persoon is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. De bestuurders hebben onderling de schadeformulieren ingevuld. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0002

w-DSC 0008

w-DSC 0012

w-DSC 0014

Woensdag 2 juli:

Den Haag-  Brandweerlieden van de kazerne Loosduinen werden in de nacht van dindag op woensdag naar de Mient gestuurd in verband met een buitenbrand. De politie die als eerst terplaatse was heeft een eerste bluspoging ondernomen,waarna deze door de brandweer is overgenomen. Dankzij de inzet van de Politie en brandwer kon worden verkomen dat de brand oversloeg naar een naastgeparkeerde personenauto. Brandstichting word niet uitgesloten. (Video en Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 1168

w-IMG 1186

w-IMG 1189

Rijswijk - Op de Haagweg, bij een aldaar gelegen huisartenspost, werd rond vier uur een medische noodsituatie met een minderjarig persoon gemeld. Gezien de aard van het incident heeft de dienstdoendende centralist besloten om het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam mee te alarmeren. Deze kwamen met de traumahelikopter ter plaatse. Tezamen met de verpleegkundige van de ambulance hebben zij het kindje kunnen stabiliseren. Later is deze wel met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is weer met de heli meegevlogen naar Rotterdam. (Foto's: Ferrie van der Geer en Ruben van Essen)

w-Haagweg-F-1

w-Haagweg-F-2

w-Haagweg-1

w-Haagweg-2

Den Haag - Even voor zes uur komen een fietsster en een scooterbestuurder met elkaar in botsing op het fietspad op de Westduinweg, ter hoogte van de hoge Lindoduinflat. De fietsster raakt gewond aan een arm en wordt verzorgd door respektievelijk de broeder van de motorambulance en het personeel van de ambulance. Het is ons niet bekend of mevrouw is vervoerd. (Foto's: Shane Alders)

w-IMG 5793

w-IMG 5799

w-IMG 5805