Nieuwsflits week 30 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 30

kop nieuwsflitsthumb-30Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 30 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Woensdag 23 juli:

Maasdijk - Een jongeman, op zijn fiets op weg naar zijn werk, werd vanmorgen op de Pettendijk aangereden door een personenauto. De aanrijding ontstond toen de fietser op de Pettendijk de inrit naar een bedrijf wilde inslaan en linksaf sloeg. de automobilist kon hem niet meer ontwijken en een botsing was het gevolg. De fietser belandde daarbij op de motorkap en tegen de voorruit van de auto. De fietser is onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft onderzoek verricht. (Foto's: Fred van der Ende)

w-DSC 0002

w-DSC 0008

w-DSC 0015

Zoetermeer
- Op een veld nabij de Natuursteenlaan is rond kwart voor twaalf een fietser ten val gekomen en hierbij gewond geraakt. Op basis van de melding alarmeert de meldkamer behalve ambulance en politie ook de traumahelikopter uit Rotterdam. Laatstgenoemde landt op het veld, naast het incident. Het slachtoffer is zwaargewond en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd, de arts van het MMT is hierna met de helikopter retour Rotterdam gevlogen. (Foto's: Dejan Jeremic en Martin van Oostveen)

w-IMG 5068

w-IMG 5070

w-IMG 4511

w-IMG 5074

Vrijdag 25 juli:

Den Haag - Bij de Poolse ambassade aan de Javastraat werden vrijdagmiddag onbeheerde 'verdachte spullen' aangetroffen. De politie liet niets aan het toeval over en zette de omgeving van de ambsaade af, in afwachting van specialisten van de afdeling Wapens, Explosieven en Narcotica van de politie. Toen deze de spullen hadden bekeken, bleek het te gaan om vergeten persoonlijke spullen van een voorbijganger. Hierop werd de afzetting weer opgeheven. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 7296

w-IMG 7299

w-IMG 7301

Zaterdag 26 juli:

Den Haag - Omstreeks vijf uur vanmiddag werd een scooter met twee meisjes erop aangereden op de kruising van de Dedemsvaartweg met de Valthestraat. De meisjes reden in plaats van op de rijbaan op het naastgelegen fietspad. Zij werden aangereden toen een auto rechtsaf sloeg en de bestuurder van de auto de scooter over het hoofd zag. Beide meisjes raakten gewond en zijn door het ambulancepersoneel onderzocht. Zij zijn hierna per ambulance onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Nick van Mourik en Ivar Gieles)

w-IMG 7316

w-IMG 7321

w-DSC 0011

w-DSC 0018