Nieuwsflits week 32 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 32

kop nieuwsflitsthumb-32Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 32 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 5 augustus:

Den Haag - De bestuurster van een snorscooter werd rond kwart voor drie aangereden op het kruispunt van de Loevesteinlaan met de Windesheimstraat. De bestuurder van een busje sloeg daar rechtsaf maar zag de scooterrijdster op het naastgelegen fietspad over het hoofd. Een botsing was het gevolg, waarbij de scooterrijdster gewond raakte. Zij is door ambulancepersoneel op een wervelplank gefixeerd en daarna onder A2 naar een ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 8382

w-IMG 8387

w-IMG 8397

w-IMG 8404

Vrijdag 8 augustus:

Den Haag - De brandweer van kazernes Centrum en Laak werden vanmiddag gelarmeerd in verband met een woningbrand aan de Ferdinand Bolstraat. Eenmaal ter plaatse stond buiten tegen de gevel een scootmobiel in brand. De brand is bestreden door de bemanning van kazerne Laak, de overige eenheden konden daarom retour kazerne. Door de brand brandde de scootmobiel geheel uit. De gevel heeft hierbij ook schade opgelopen. De politie sluit brandstichting niet uit en zoekt daarom naar getuigen, heeft u meer info ? Neem dan contact op met de Politie via 0900-8844.(Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 3188

w-IMG 3194

w-IMG 3195