Nieuwsflits week 34 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 34

kop nieuwsflitsthumb-34Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 34 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Vrijdag 22 augustus:

Rijswijk - Een taxichauffeur wilde even over half vijf op de Huis te Landelaan rechtsaf slaan naar een parkeerplaats. Hij had echter niet gerekend op de snorfietser, die over het naastgelegen fietspad reed. Een botsing was het gevolg. Een ambulance kwam ter plaatse omdat de snorfietser gewond leek. Maar na onderzoek in de ambulance bleek het met de verwondingen mee te vallen; de snorfietser hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0003

w-DSC 0004

w-DSC 0006

Honselersdijk - Even voor negen uur 's-avonds is een auto op de zijkant beland naast de rotonde op de Burgemeester Elsenlaan nabij de Bosweg. Een inzittende is nagekeken door de ambulancedienst, maar niet vervoerd. Een berger heeft het voertuig terug op de wielen geplaatst en het voertuig afgevoerd. De Verkeerspolitie heeft een kort onderzoek uitgevoerd. Agenten hebben tijdens de berging een om-en-om regeling voor het verkeer ingevoerd, zodat het verkeer er langs kon. Half tien werd de weg weer vrijgegeven voor al het verkeer. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 9163

w-IMG 9172

w-IMG 9175

Zaterdag 23 augustus

Zoetermeer - Iets voor half één vanmiddag botsten twee auto's op elkaar op de kruising van de Australiëweg met de van Aalstlaan. Het zag er even ernstig uit en daarom werd naast een ambulance ook de brandweer ter plaatse gestuurd voor een eventuele bekneling. Iedereen kon echter zelf het voertuig verlaten en er hoefde dan ook niet gekniopt te worden. Er is één inzittende onderzocht in de ambulance, maar deze persoon hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Rene Hendriks)

w-PEEN1261

w-PEEN1263

w-PEEN1266

Den Haag - Op de Laan van Wateringse Veld, voor het kruispunt met de Erasmusweg, ontstond rond half twee een kop-staart aanrijding waarbij drie auto's betrokken waren. In de voorste auto zat een man die zich met een rolstoel voorbeweegt en die kon niet zelfstandig zijn voertuig verlaten. Brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse in verband met een mogelijke beknelling. Maar er hoefde niet geknipt te worden; met vereende krachten werd de man de auto uit geholpen. Na onderzoek in de ambulance bleek dat niemand naar het ziekenhuis vervoerd te hoefde worden. Wat restte was het invullen van de verzekeringspapieren. (Foto's: Cees de Kleyn en Nick van Mourik)

w-DSC 0003

w-DSC 0009

w-TDK 0547

Den Haag - Een echtpaar is zaterdagmiddag tijdens een fietsritje gewond geraakt op het fietspad tussen Kijkduin en Duindorp. Vermoedelijk heeft een van de fietsers de macht over het stuur verloren bij een aldaar gelegen verkeersdrempel, waarbij de andere fietser ook geraakt is. Beide fietsers zijn ten val gekomen en verzorgd door het ambulancepersoneel. Eén fietser is hierbij op de wervelplank gefixeerd, waarop de ambulance's gezamelijk zijn vertrokken naar het ziekenhuis. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 9197

w-IMG 9200

w-IMG 9214

Den Haag - Van een gebouw aan de Kettingstraat kwamen enkele delen van het dak en/of de gevel naar beneden. De brandweer is ter plaatse gekomen om het gevaar in te schatten en eventueel in te grijpen. Een gespecialiseerde medewerker van de gemeente Den Haag heeft het dak bekeken op risico's. Een deel van het Achterom is afgezet. Na onderzoek is de brandweer vertrokken, het is aan de eigenaar van het gebouw om herstelwerkzaamheden uit te voeren. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 9221

w-IMG 9223

w-IMG 9227