Nieuwsflits week 35 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 35

kop nieuwsflitsthumb-35Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 35 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 25 augustus:

Zoetermeer - Op de Muzieklaan, ter hoogte van de Verdirode, raakte de bestuuder van de zilveren Volkswagen Caddy door een nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt en reed hierbij een lantaarnpaal uit de grond. Omdat in het voertuig een minder valide persoon werd vervoerd, werd voor de zekerheid de ambulance ter plaatse gevraagd. Het ambulancepersoneel heeft na controle niemand hoeven te vervoeren. Het verkeer werd tijdelijk geregeld door de politie. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 3900

w-IMG 3911

w-IMG 3913

Dinsdag 26 augustus:

Zoetermeer - Ambulancedienst en traumahelikopter met het MMT werden even na zes uur vanavond gealarmeerd voor een incident in een woning aan de Tempelberg. De traumahelikopter 'Lifeliner 2' landde onder griote belangstelling op een schoolpein in de buurt. Een kindje zou naar verluidt een spijker hebben ingeslikt. Het kindje is door het medisch personeel gestabiliseerd en is daarna met spoed en onder motorbegeleiding van de politie naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden en in Rotterdam weer opgepikt door de traumahelikopter. (Foto's: Martin van Oostveen)


w-IMG 5292

w-IMG 5299

w-IMG 5322

Woensdag 27 augustus:

Naaldwijk - Op de Pijle Tuinenweg heeft woensdagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en scooterrijdster. Op de kruising met de Oudlaan wilde de automobiliste rechtsaf de Pijle Tuinenweg oprijden, maar zag daarbij een scooterrijdster over het hoofd die over de Pijle Tuinenweg reed. Een aanrijding was het gevolg en de scooterrijdster raakte gewond. Zij is door het ambulancepersoneel behandeld en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis in Delft voor verdere behandeling. (Foto's: Danny Botman)

w-DB PijleTuinen IMG 7450

w-DB PijleTuinen IMG 7454

w-DB PijleTuinen IMG 7456

Rijswijk - In de Spinetstraat is even voor zes uur vanvond zeer waarschijnlijk brand ontstaan door de felle zon die in een spiegel in een woning scheen. De bewoonster van het huis was op dat moment niet thuis. Toen zij thuis kwam, zag ze dat er brand woedde in de woning en heeft daarop gelijk de brandweer gealarmeerd. Toen de brandweer ter plaatse kwam was de brand al uit; de brandweer heeft nog wel de woning geventileerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0001

w-DSC 0003

w-DSC 0004

Donderdag 28 augustus:

Den Hoorn - Op de Achterdijkshoorn stond een grasmaaier vast in het gras op een aflopend stuk richting het water. Daar is geprobeerd om met spanbanden de grasmaaier weg te halen. Maar toen men de grasmaaier omhoog probeerde te trekken, ging de spanband kapot. De spanband kwam vervolgens met een enorme vaart tegen een omstander aan, die wilde helpen; deze raakte daardoor gewond. Daarop is gelijk 112 gebeld en zijn politie, ambulancepersoneel en het MMT ter plaatse gegaan. Het slachtoffer is uiteindelijk onder A1 en met motorbegeleiding naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0001

w-DSC 0004

w-DSC 0010

w-DSC 0018

Honselersdijk - Op de kruising van de Patrijslaan met de Buizerdhorst vond rond half zes vanmiddag een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Eén van de voertuigen kwam na de aanrijding tegen een heg tot stilstand., Omdat de bestuurster van de grijze auto aangaf last te hebben van haar nek, kwamen brandweer en ambulance ter plaatse. De bestuurster kon echter uit het voertuig worden gehaald zonder dat de brandweer hoefde te knippen. Na onderzoek in de ambulance bleek dat zij niet vervoerd hoefde te worden. (Foto's: Fred van der Ende)

w-DSC 0036

w-DSC 0049

Vrijdag 29 augustus:

De Lier - Op de kruising van de Kijckerweg met de Persijnstraat keek een automobilist ij het afslaan niet goed uit en schepte een fietsster. De fietsster raakte gewond en is in de ambulance onderzocht. Of zij is vervoerd is niet bekend. De poltiie heeft de aanrijding onderzocht. (Foto's: Piet de Ruyter)

w-DSC 0032

w-DSC 0034

w-piet4

Den Haag - Rond kwart voor zes is een geparkeerde auto in brand gevlogen aan de Dreef. Ondanks dat de tankautospuit van kazerne Loosduinen snel ter plaatse was, kon niet worden voorkomen dat de auto grotendeels uitbrandde. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Er vielen geen gewonden. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0001

w-DSC 0003

w-DSC 0019

w-DSC 0022

Zondag 31 Augustus:

Den Haag - Op de Oudemansstraat is zondagochtend een bestuurder met zijn bijrijder tegen een tramhalte gebotst. De mannen raakte niet gewond, maar werden wel aangehouden door de politie. Dit omdat de bestuurder te veel alcohol had gedronken, waarvoor de bijrijder is aangehouden is niet bekend. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. (Foto's: Nico Keijzer)

w-IMG 1583

w-IMG 1587

w-IMG 1596