Nieuwsflits week 40 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 40

kop nieuwsflitsthumb-40Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 40 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 29 september:

Pijnacker - Ambulancedienst en traumahelikopter met het MMT zijn vanochtend even na elf uur met spoed opgeroepen om ter plaatse te gaan naar het Herfsttijloos. Daar was iemand met behulp van een ladder op het dak geklommen en er vanaf geklommen. De traumahelikopter is geland op een nabij gelegen veldje. Nadat het slachtoffer was gestabiliseerd, is deze naar een ziekenhuis vervoerd. De landing van de traumahelikopter trok veel bekijks. (Foto's: Telstar)

w-IMG 0192  1

w-IMG 0206  1

w-IMG 0209  1

Voorburg - Op de kruising Mgr. van Steelaan / Koningin Julianaplein raken twee autuo's betrokken bij een botsing. Eén de betrokken auto's 'tolt rond', raakt een stoep en verliest beide achterwielen. Er raakt wonder boven wonder niemand gewond, maar de auto (14 jaar oud) gaan we waarschijnlijk niet meer op de openbare weg terug zien (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN1965

w-PEEN1969

w-PEEN1964

w-PEEN1972

Donderdag 2 oktober:

Den Haag - Op de Erasmusweg ontstond vanmiddag een kop-staart aanrijding waarbij drie auto's betrokken waren. De auto’s reden over de Erasmusweg in de richting van de Dedemsvaartweg. Op de kruising met de Loevesteinlaan is door onbekende oorzaak de kop-staart aanrijding ontstaan.. De blauwe Opel en de oranje Daewoo kwamen het hardst met elkaar in botsing. Eén inzittende klaagde over nekklachten. Daarop is 112 gebeld en is een motorambulance ter plaatsen gekomen. Uiteindelijk hoefden er niemand vervoerd te worden. De blauwe Opel is door de politie in beslag genomen en door de politiekraan opgehaald. De oranje Daewoo is door berger Vreugdenhil weggesleept. De bestuurder van de blauwe Ford kon na het invullen van de schadeformulieren zijn weg vervolgen. De verkeerspolitie heeft foto’s gemaakt van het incident. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0001

w-DSC 0009

w-DSC 0012

w-DSC 0014

Leidschendam - Donderdagavond werd Leidschendam-Zuid getroffen door een stroomstoring. Woningen, bedrijven en straten waren van het ene op het andere moment in het donker gehuld. Het is niet bekend om hoeveel aansluitingen het ging. Monteurs van Stedin zijn gelijk aan het werk gegaan en rond tien voor elf had iedereen weer stroom. Vanwege de stroomstoring was de politie exra paraat op straat en surveilleerde door het getroffen deel van Leidschendam. (Foto's: Ivar Gieles en Nick van der Toorn)

w-IMG 0601

w-IMG 0617

w-IMG 6376

Zaterdag 4 okober:

Wassenaar - In de Van Zuylen van Nijeveltstraat vond vanmorgen omstreeks half negen een aanrijding plaats waarbij drie auto's waren betrokken. Een auto reed weg uit parkeerstand en een passerende blauwe Peugeot moest voor deze auto uitwijken, maar raakte daarbij een geparkeerde Audi, die daardoor tegen een boom werd geduwd en beschadigd raakte. Ook de Peugeot liep flinke schade op. Er is een ambulance gealarmeerd, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

w-IMG 5189

w-IMG 5194

w-IMG 5208  1

w-IMG 5211

Zondag 5 oktober:

Bleiswijk - Vanmiddag zijn twee personen gewond geraakt toen zij met hun fiets te val kwamen op de Hoekeindseweg. Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen om de slachtoffer te behandelen. Een van de slachtoffer is op een wervelplank gelegd. Beiden zijn vervoerd naar het ziekenhuis (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 1103

w-IMG 1104

w-IMG 1118

w-IMG 1126