Nieuwsflits week 45

kop nieuwsflitsHaaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 45 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 4 november:

Wassenaar - Een fietsster raakte vanmiddag rond tien voor vijf op de Starrenburglaan de spiegel van een personenauto en kwam ten val. De vrouw raakte gewond en politie en ambulancedienst kwamen ter plaatse. Nadat de vrouw door ambulancepersoneel was onderzocht werd zij zonder spoed (A2) vervoerd. (Foto's: Arthur van Wezel)

w-DSC 2728

w-DSC 2729

w-DSC 2732

w-DSC 2736

Naaldwijk - Op de Middel Broekweg ter hoogte van de Tiendweg botsten dinsdag aan het begin van de avond 3 auto's op elkaar. Een ambulance is ter plaatse geweest en heeft een of meerdere slachtoffers nagekeken. Er hoefde niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Het verkeer is tijdelijk door de politie geregeld, er was 1 rijbaan beschikbaar. Bergingsbedrijven hebben de drie voertuigen weggesleept. (Foto's: Fred vd Ende)

w-DSC 0001

w-DSC 0007

w-DSC 0016

Donderdag 6 november:

Den Haag - Op de rotonde op de kruising van de Hengelolaan met de Beresteinlaan werd omstreeks kwart vover elf een fietser aangereden door een automobiliste. De fietser raakte gewond en werd in de ambulance onderzocht. Vervolgens is deze naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 2237

w-IMG 2238

w-IMG 2240

w-IMG 2243

Den Haag - Even over half één vond er op de kruising van de Leyweg met de Volendamlaan een welhaast identieke aanrijding voor. Ook hier is de fietser in de ambulance onderzocht en vervoerd naar het HagaZiekenhuis/locatie Leyweg. (Foto: Ivar Gieles)

w-IMG 2250

Vrijdag 7 november:

Wassenaar - Vanavond werden de ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam gealarmeerd in verband met een ongeval in een manege aan de Oostdorperweg. Het slacxhtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd en de traumahelikopter is retour basis gevlogen. (Foto's: Herman van der Woude)

w-IMG 5343

w-IMG 5354

Zaterdag 8 november:

Den Haag - Omstreeks tien voor half elf werd de brandweer gealarmeerd voor een autobrand aan de Hoefkade. Ter plaatse trof de brandweer een beginnend brandje aan onder de motorkap van de auto. Vermoedelijk is de brand ontstaan door een technische oorzaak. De auto kan als verloren worden beschouwd. (Video: Danny Botman Foto's: Sander Paardekooper)

w-Hoefkade SBF52749

w-Hoefkade SBF52753

w-Hoefkade SBF52759

Zondag 9 november:

Maasland - Op de Molenweg N468 heeft omstreeks 01:00 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en 2 fietsers. Beide fietsers kwamen ten val en raakten gewond. Beide fietsers zijn in een ambulance onderzocht, waar bleek dat zij slechts lichtgewond waren geraakt. Aangezien de fietsers 500 meter verderop woonden, werden zij netjes per ambulance thuisgebracht. (Video: Danny Botman (volgt) Foto's: Sander Paardekooper)

w-SBF70155

w-SBF70166

w-SBF70168

Den Haag - Even na vier uur ontstond er op de Loevesteinlaan een aanrijding tussen een personenauto en een fietser. De bestuurster van de auto had klaarblijkelijk de fietser op het fietspad over het hoofd gezien. De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto: Donidi)

w-foto1

Delft - Een agent die vanavond op de Koornmarkt omstreeks half tien zijn voertuig in- of uitstapte, verloor daarbij zijn portofoon, die pardoes in het water viel. Niet getreurd, want als de nood het hoogst is dan is de redding nabij. In dit geval de duikers van kazerne Delft. Eén duiker is te water gegaan en die heeft de portofoon letterlijk boven water gehaald. Geluk bij een ongeluk: de portofoon deed het nog steeds! (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 8042

w-IMG 8046

w-IMG 8048

w-IMG 8052