Nieuwsflits week 49

kop nieuwsflitsthumb-49Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 49 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 1 december:

Den Haag - Vanavond omstreeks acht uur brandde op de IJzerwerf, op industrieterrein Zichtenburg, een geparkeerde auto helemaal uit. De brand is vermoedelijk aangestoken en mogelijk is daarbij gebruik gemaakt van vuurwerk. De tankautospuit van kazerne Loosduinen was snel ter plaatse, maar de brandweerlieden konden dus niet verhinderen dat de auto uitbrandde. (Foto's: Nick van der Toorn en Nick van Mourik)

w-DSC 9034

w-DSC 9041

w-IMG 8759

w-IMG 8761

Donderdag 4 december:

Den Haag -
Op de kruising van de Apeldoornselaan met de Voorthuizenstraat vond vanmiddag omstreeks half een een aanrijding plaats tussen auto en brommer. De automobilist sloeg vanaf de Apeldoornselaan rechtsaf de Voorthuizenstraat in en zag de brommerbestuurster over het hoofd, waarna een botsing volgde. De bestuurster van de brommer raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Maurice Schotman)

w- MG 5503

w- MG 5505

w- MG 5507

Vrijdag 5 december:

Honselersdijk -
Op een rotonde op het veilingterrein van Flora Holland aan de Middelbroekweg werd vanmorgen omstreeks half elf een fietser aangereden door een bedrijfsbusje. Het letsel van de fietser liet zich in eerste instantie zwaar aanzien en daarom werden behalve ambulance ook brandweer (ivm een mogelijke beknelling) en traumahelikopter met Mobiel Medisch Team opgeroepen. De verwondingen van de fietser bleken mee te vallen. Het MMT werd afbesteld en de brandweer hoefde geen dienst te verrichten. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ricardo Bonsang en Dirk van der Zanden)

w-DSC 2854

w-DSC00953

w-DSC00958

w-DSC 2857
Zaterdag 6 december:

Den Haag -
Aan het einde van de middag vond er in de Torenstraat een aanrijding plaats tussen een scooterbestuurder en een fietsster. De fietsster sloeg vanuit de Torenstraat linksaf de Geest in. De scooterrijder, die in de Torenstraat reed, schepte de fietsster. Hierbij raakte de scooterrrijder gewond en de fietsster bleef ongedeerd. Het verkeer in de Torenstraat is enige tijd gestremd geweest. De Verkeerspolitie kwam ter plaatse maar heeft geen onderzoek gedaan. (Video en Foto's: Lars Koeze)w-008

w-013

w-015

w-019

Den Haag -
Omstreeks tien over acht vanavond heeft er op de kruising van de Fruitweg met de Dynamostraat een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een tramstel van lijn 29. Het tramverkeer op deze lijn was hierdoor enige tijd gestremd. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles en Donidi)

w-DSC 0097

w-DSC 0098

w-DSC 0102

w-IMG 3466

Zondag 7 december:

Den Haag - Politie, brandweer en ambulance werden omstreeks tien voor vijf naar het Smidswater gestuurd voor een persoon te water. De brandweer is aanrijdend afbesteld, maar de drenkeling moest wel per ambulance naar het ziekenhuis. (Foto: Sander Paardekooper)

w-Smidswater SBF53211

Den Haag - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden even voor elf uur gestuurd naar het Simon Carmiggelthof in Den Haag/Leidschenveen. Daar was in een flatwoning een kindje onwel geworden. Er werden twee ambulances gestuurd. De traumahelikopter landde in het hoge gras op de kruising van de Zoetermeerse Rijweg en het Pijlkruidveld. Arts en verpleegkundige van het MMT werden door de politie naar de woning gebracht. Het kindje is later zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het MMT is in zijn geheel teruggekeerd naar thuisbasis Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Shane Alders)

w-IMG 7857

w-IMG 7870

w-IMG 7883

w-IMG 7893