Nieuwsflits week 51

kop nieuwsflitsthumb 51Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 51 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 15 december:

Den Haag - Even over zeven uur vanavond rukte de brandweer uit naar de Lonnekerstraat omdat er mogelijk brand in een portiekwoning zou zijn. De brand viel relatief mee, maar er raakte wel een vrouw gewond door de brand. Zij is onderzocht door ambulancepersoneel en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Donny Kooistra)

w DSC 0054

w DSC 0053

w DSC 0074

Den Haag - Een aanrijding op de Paul Krugerlaan, rond half acht vanavond, zorgde voor een kortstondige afsluiting omdat de twee betrokken voertuigen de weg blokkeerden. De bestuurder van een Mercedes kon zijn voorganger niet ontwijken, toen deze van de rechterkant van de weg plotseling een u-bocht maakte. Omdat er geen letsel was, maakten agenten en een HTM-medewerker snel de weg vrij, zodat tram 12 er weer snel langs kon. (Foto's: Dejan Jeremic)

w IMG 7133

w IMG 7135

w IMG 7138

Dinsdag 16 december:

Delft - Even na half tien vanmorgen heeft er een overval plaatsgevonden bij een kledingwinkel aan de Paradijspoort. Meerdere daders overvielen daar een medewerkster toen zij aan de achterzijde van het gebouw een deur opende. Met een nog onbekende buit zijn de daders gevlucht. De politie heeft de hele ochtend onderzoek gedaan. (Foto's: Dirk van der Zanden)

w DSC01120

w DSC01125

w DSC01142

Woensdag 17 december:

Den Haag - De tankautospuit van kazerne Den Haag/Centrum werd vanavond om kwart over elf naar de van Dijckstraat gestuurd voor een autobrand. Ter plaatse stond het voertuig in lichterlaaie. Na een snelle bluspoging konden de vlammen gedoofd worden. Maar de brandweer kon niet voorkomen dat de auto zwaar beschadigd raakte. De oorzaak van de brand is niet bekend. (Foto's: Nick van der Toorn)

w vanDijckstraat 11

w vanDijckstraat 12

w vanDijckstraat 13

Donderdag 18 december:

Wassenaar - Ambulancedienst en de traumahelikopter werden rond het middaguur gealarmeerd voor een 'medische noodsituatie' in een woning aan het Van Polanenpark. De traumahelikopter landde op een veldje in de buurt. De patiënt is met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Arthur van Wezel)

w P1030935 1

w P1030937a 1

w P1030937b 1

Den Haag - Excact op de gemeentegrens van Leidschendam-Voorburg en Den Haag kwam vanmiddag een personenauto vast te zitten tussen de middenberm en de vrije trambaan. Hierdoor moest tramlijn 6 worden omgeleid. Volgens omstanders was de bestuurster dronken en is zij afgevoerd naar het politiebureau voor een ademanalyse. Een berger heeft het voertuig van de rails getild en afgevoerd. (Foto's: Machiel Janssen)

w Hofzichtlaan 1

w Hofzichtlaan 2

w Hofzichtlaan 3

w Hofzichtlaan 4

Den Haag - Op de Gravenstraat (ter hoogte van 't Goude Hooft) valt er plotseling een gat in het wegdek. Een deel van het zand is verdwenen. Het tramspoor dreigt ook te verzakken, waardoor het tramverkeer stil komt te liggen (video: Rene Hendriks foto's:  Nick van Mourik)


w DSC 9921

w DSC 9909

Den Haag - Op de kruising van de Melis Stokelaan en de Anna Bijnslaan komen rond half zes een tramstel van lijn 9 en een busje met elkaar in botsing. Beide voertuigen lopen schade op, maar er vallen geen gewonden. Tram 9 is in de richting van Madurodam enige tijd gestremd geweest (Foto's: Donny Kooistra en Nick van Mourik)

w DSC 0053

w DSC 0063

w DSC 9935

Vrijdag 19 december:

Den Haag - Op de Jaap Edenweg reed vanmiddag omstreeks twee uur de bestuurder van deze Mercedes tegen een boom. De auto liep hierbij veel schade op.Gelukkig vielen er geen gewonden. De Jaap Edenweg moest deels afgesloten worden. Het verkeer kon via het fietspad passeren. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. (Foto's: Nick van Mourik)

w nick1

w nick3

w nick4

Den Haag - Even voor drie uur ontstond er brand in een portiekwoning aan de Altingstraat in het Bezuidenhout. Het brandje was snel onder controle; het nader bericht was 'kleine brand'. Eén bewoner is in een ambulance onderzocht op rookinhalatie, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Ferrie van der Geer)

w 20141219 151347

w 20141219 151422

w 20141219 151545

's-Gravenzande - Als een leverancier een café op het Vaartplein komt bevoorraden gaat het daar mis; er valt iemand van de keldertrap. Ambulance en traumahelikopter met MMT worden gealarmeerd, maar het valt gelukkig mee. De traumahelikopter kan worden afbesteld. Of het slachtoffer, dat zelf op de brancard kan stappen, naar het ziekenhuis is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Danny Botman)

w IMG 1321

w IMG 1324

Zoetermeer - Omstreeks tien voor half twaalf rijdt een automobilist(e) op de Afrikaweg in plaats van rechtsaf de oprit van de A12 op, rechtdoor tegen de vangrail. Ambulancedienst en brandweer zijn gealarmeerd, maar er zit niemand bekneld. Wel is de auto flink beschadigd en moeten er inzittenden in de ambulance worden onderzocht. Of er iemand is vervoerd is niet bekend. De oprit was enige tijd afgesloten. (Foto's: Shane Alders)

w IMG 8148

w IMG 8159

w IMG 8162

w IMG 8165

Zaterdag 20 december:

Den Haag - Op de vroege zaterdagochtend rond half drie raakte een automobilist in de bocht van de Segbroeklaan met de Spoertlaan de macht over het stuur kwijt en reed een verkeerspaaltje op het trottoir uit de grond. Er vielen geen gewonden. De auto moest worden afgesleept. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 3683

w IMG 3689

w IMG 3710

Zondag 21 december:

Den Haag - Zondagmiddag omstreeks vier uur botste de bestuurder van een belgische BMW door een nog onbekende oorzaak tegen een hekwerk langs de Valkenboskade. Bij dit ongeval raakte de bestuurder gewond, waarvoor een ambulance ter plaatse kwam. Een berger heeft de auto weggesleept. (Foto's: Sander Paardekooper)

w Valkenboskade SBF53572

w Valkenboskade SBF53575

w Valkenboskade SBF53578