Nieuwsflits week 52

kop nieuwsflitsthumb 52Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.

Donderdag 25 december:

Den Haag - Op de Delftselaan staat een man met een fietswiel op het dak van het Shell pompstation. Omdat dat niet een echt normale plaats is om aan een fiets te sleutelen, haalt de politie hem van het dak af en houdt hem aan. Mogelijk is de man verward; in dat geval zal hem hulp worden aangeboden (foto's: Marco Mattheijer)
w IMG 5916 1

w IMG 5918 1

Zoetermeer - Op de kruising van de Zwaardslootseweg met de Europaweg wordt een voertuigbrand gemeld. Even later blijkt het om een aanrijding te gaan. De inzittenden van de auto's worden door de ambulancebemanning gecontroleerd, maar uiteindelijk hoeft er niemand naar het ziekenhuis (foto's: Sander van der Berg)
w DSC01949

w DSC01963

Naaldwijk - Een automobilist reed vanavond omstreeks kwart over elf over de Burgemeester Elsenweg in de richting van Den Haag toen het, ongeveer ter hoogte van de Middel Broekweg, fout ging.. De auto raakte in een slip, schoot door een heg en over een fietspad heen en kwam achterstevoren in een sloot tot stilstand. De onfortuinlijke automobilist kon zelf uit de auto komen en hield niets aan het ongeval over. Zijn auto moest door een berger uit de sloot worden getakeld en worden afgevoerd. Er was tijdelijk één rijstrook van de Burgemeester Elsenweg afgesloten. (Foto's: Fred van der Ende)

w DSC 0030

w DSC 0031

w DSC 0038

w DSC 0039

Vrijdag 26 december:

Den Haag - Rond middernacht is er in de omgeving van de Sportlaan door nog onbekende oorzaak een stroomstoring omtstaan. Ongeveer duizend huishoudens waren ruim een uur verstoken van elektriciteit. Het betrof globaal het gebied dat wordt begrensd door de Sportlaan, de Houtrustweg, de Nieboerweg en de Laan van Poot. De politie surveilleerde extra in het gebied tijdens de stroomstoring. Het HagaZiekenhuis op de Sportlaan ondervond dankzij een noodaggregraat weinig hinder van de stroomstoring. Monteurs van Stedin hebben ervoor gezorgd dat alle aansluitingen omstreeks kwart over één weer stroom hadden. (Foto's: Ivar Gieles)

w IMG 3857

w IMG 3861

w IMG 3867

w IMG 3877

Den Haag
- De tankautospuit van kazerne Loosduinen werd even na half acht vanavond naar de Melis Stokelaan gestuurd in verband met een melding autobrand. Ter plaatse bleke van brand geen sprake. Wel was een geparkeerde auto beschadigd geraakt door zwaar vuurwerk. De daders, volgens getuigen enkele jongens, zijn na de ontploffing weggerend maar kwamen nog heel even terug om de vruchten van hun 'arbeid' snel te filmen. Toen de hulpdiensten arriveerden waren de vogels echter al gevlogen. (Foto's: Nick van Mourik)

w DSC 0453

w DSC 0457

w DSC 0459

Den Haag - Amper anderhalf uur later was het weer raak op de Melis Stokelaan, ditmaal ter hoogte van de Schuttersdreef. Onbekenden hadden hier een autoruit ingeslagen en hebben toen een stuk zwaar vuurwerk in de auto gegooid. De auto raakte hierdoor zwaar beschadigd en moest door een berger worden afgesleept. Getuigen zeggen dat de dader een zwarte Adidas trainingsbroek droeg met witte strepen. (Foto's: Nick van Mourik)

w DSC 0469

w DSC 0472

w DSC 0473

Den Haag - Omstreeks half twaalf vond er een aanrijding plaats tussen 2 auto's op de Alberdinck Thijmstraat. Beide voertuigen raakten zwaarbeschadigd. Een ambulance kwam ter plaatse, waarin een van de inzittenden werd nagekeken. Het kind bleek niet gewond te zijn en kreeg een traumabeertje voor de schrik. (Foto's: Sander Paardekooper)

w AlbThijm SBF53659

w AlbThijm SBF53669

w AlbThijm SBF53673

Zaterdag 27 december:

Leidschendam - Bezoekers van de ijsbaan, gelegen op het water voor restaurant Volle Maan, werden vanmiddag opgeschikt door een flinke hoeveelheid rook. Er bleek een brandje te zijn in 'De Skihut'. Een eetgelegenheid op de ijsbaan. De brandweer kwam eraan te pas om de brand te doven. Bezoekers moesten kort de ijsbaan verlaten om de brandweer ruimte te geven. (Foto's: Ruben van Essen)

w Skihut 1

w Skihut 2

w Skihut 3

Zondag 28 december:

Rijswijk - Op de Sir Winston Churchilllaan botste even na half elf een auto tegen een boom aan. De bestuurder van de auto raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is meegenomen door een bergingsbedrijf. (Foto's: Sander Paardekooper)

w SWChurchill SBF53713

w SWChurchill SBF53714

w SWChurchill SBF53720