Jonge man omgekomen bij ongeval in Wateringen | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Jonge man omgekomen bij ongeval in Wateringen

DB-Stoelmatter_DSC_9417KOP

t-DB-Stoelmatter_DSC_9439

Wateringen - Bij een eenzijdig ongeval aan de Stoelmatter is even na middernacht een inzittende van een personenauto om het leven gekomen.Het 20-jarige slachtoffer was de bijrijder in een personenauto, die om een onduidelijke oorzaak met grote snelheid uit de bocht was gevlogen en tegen een boom was gebotst. Gelijk na de melding zijn twee ambulances, enkele brandweervoertuigen en het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Na aankomst van de eerste ambulance bleek dat de bijrijder reeds was overleden.

De 19-jarige bestuurder van het voertuig is zwaargewond uit het voertuig gehaald. Hij is per ambulance onder A1 naar het Haga-ziekenhuis, locatie Leyweg vervoerd, en daar op de afdeling Intensive Care opgenomen. De MMT-arts is met de ambulance meegereden. De toestand van het slachtoffer wordt door de politie "zorgwekkend" genoemd.

De VOA is ter plaatse gekomen en onderzoekt het ongeval. Uit de eerste getuigenverhoren is gebleken dat de auto wellicht te snel heeft gereden. De auto is inbeslaggenomen om uitgebreid technisch onderzocht te worden.

De politie heeft een persbericht over dit ongeval vrijgegeven.

w-Stoelmatter_DSC_9417

w-IMG_0064

w-IMG_00681

w-IMG_0069

w-Stoelmatter_DSC_9424

w-Stoelmatter_DSC_9439

w-IMG_0072

w-IMG_0075