Motoragent gewond na aanrijding | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Motoragent gewond na aanrijding

20111125-stationsweg

t-SanBar_Stationsweg_IMG_1471Den Haag - Een 27-jarige motoragent van politie Haaglanden is vanavond gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto.Het ongeval gebeurde rond 20.00 uur op de kruising van de Stationsweg met de Bierkade. Een automobilist kwam vanuit een zijstraat de weg opgereden en bleef plotseling midden op de weg stilstaan. De agent kon niet op tijd stoppen en reed vervolgens tegen de auto aan. Door de klap kwam de agent tegen een aantal paaltjes terecht.

Het letsel liet zich ernstig aanzien. Om die reden werd naast een ambulance en de motorambulance eveneens het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. Ter plaatse werd de agent gestabiliseerd en werd er onder andere een infuus ingebracht. Hierna werd het been van de agent gespalkt en werd hij op een wervelplank gelegd. De agent is vervolgens onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. Daar bleek dat zijn verwondingen meevielen; de agent is inmiddels weer thuis.

De bestuurder van de auto is ter plaatse aangehouden en naar het politiebureau overgebracht.

De VOA van politie Rotterdam-Rijnmond heeft ter plaatse onderzoek uitgevoerd; omdat een motorvoertuig van politie Haaglanden betrokken is bij de aanrijding, dient volgens vast protocol een andere regio het onderzoek uit te voeren. Het is niet bekend op grond waarvan de bestuurder van de auto is aangehouden.

Video: Sander Paardekooper

Foto's: Sander Paardekooper, Ruben van Essen en Marco Mattheijer

w-SanBar_Stationsweg_IMG_1453

w-SanBar_Stationsweg_IMG_1456

w-SanBar_Stationsweg_IMG_1457

w-stationsweg_IMG_1310MM

w-SanBar_Stationsweg_IMG_1463

w-stationsweg_IMG_1313

w-stationsweg_IMG_0118

w-stationsweg_IMG_1365

w-stationsweg_IMG_0125Ruben

w-stationsweg_IMG_1333

w-stationsweg_IMG_0128

IMG_1379