Kindje gewond na val uit raam | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Kindje gewond na val uit raam

Galjaard-Pieterlangendijkstraat_

t-Galjaard-Pieterlangendijkstraat_4Den Haag - Een meisje van 2 jaar is vanmiddag gewond geraakt na een val uit het raam.Het ongeval vond omstreeks 17.00 uur plaats in een portiekflat aan de Pieter Langendijkstraat. Het kind viel door nog onbekende oorzaak uit een raam op de eerste etage.

Er is na de melding direct een ambulance en een motorambulance gealarmeerd en gezien de aard van de melding ('val van hoogte') is volgens protocol ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter 'Lifeliner 2' van Rotterdam-The Hague Airport gealarmeerd. Deze is geland in het Zuiderpark.

Het kindje is in de ambulance gestabiliseerd en het ambulancepersoneel kreeg daarbij assistentie van personeel van het MMT. Het kindje is daarna onder motorbegeleiding met spoed vervoerd naar het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. De MMT-arts is met de ambulance meegereden en is in Rotterdam weer opgehaald door de traumahelikopter.

Na onderzoek bleek overigens dat het kindje zelf uit het raam was geklommen. Het meisje maakt het naar omstandigheden goed.

Video: Marco Mattheijer


Foto's: Peter Galjaard

WPG-DSC_1183

w-Galjaard-Pieterlangendijkstraat_1

w-Galjaard-Pieterlangendijkstraat_3

WPG-DSC_1191

WPG-DSC_1202

w-Galjaard-Pieterlangendijkstraat_7

w-Galjaard-Pieterlangendijkstraat_6