Auto tegen boom: twee gewonden | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto tegen boom: twee gewonden

DSC_9461KOPt-DSC_9503Honselersdijk - Vanavond omstreeks 22.00 uur is op de Bospolder een auto uit de bocht gevlogen en tegen een boom gereden.Hierbij zijn twee inzittenden gewond geraakt. Het betrof een auto met vier inzittenden; allen Poolse werknemers van een uitzendbureau. De vier inzittenden konden zelfstandig het voertuig verlaten. Twee van de inzittenden konden zelf naar de ambulance lopen om daar onderzocht te worden. Zij mankeerden uiteindelijk niets.

Twee andere inzittenden waren minder gelukkig; hun nek moest worden gefixeerd door politieagenten en later zijn zij op de wervelplank gelegd en onder A1 naar het Haga-ziekenhuis, locatie Leyenburg vervoerd.

Omdat er sprake was van een mogelijke beknelling zijn ook brandweereenheden van de kazernes Den Haag-Loosduinen en Honselersdijk ter plaatse gekomen. Zij hebben hand- en spandiensten verleend toen duidelijk was dat er niemand bekneld zat. Ook hebben zij korte tijd het naastgelegen water gechecked of er mogelijk inzittenden in het water waren beland. Dat bleek niet het geval.

De bestuurder van de auto heeft moeten blazen van de politie. Hij is weliswaar meegenomen door de politie, maar niet duidelijk is of hij inderdaad teveel had gedronken of dat hij als getuige naar het bureau is vervoerd. De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding.

Video: Danny Botman

Foto's: Danny Botman, Lucien de Vries en Tim de Kleyn

WTDK_9559

w-DB-Bospolder_DSC_9453

w-TDK_9561

w-DB-Bospolder_DSC_9488

w-TDK_9587

DSC_2806

w-DB-Bospolder_DSC_9495