Politie lost schoten na inrijden op politievoertuig | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Politie lost schoten na inrijden op politievoertuig

RR3-KOPRR3-THUMB

Zoetermeer - Politieagenten losten zaterdag 24 december enkele schoten, toen zij werden geramd door een auto die van diefstal afkomstig bleek te zijn. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.Agenten zagen om 04.40 uur een auto op de Gerrit Achterberghove rijden en gaven de bestuurder een stopteken. In plaats van te stoppen gaf de bestuuder gas en doofde hij de verlichting van zijn voertuig. Na een korte achtervolging door verschillende straten in de omgeving kwam de bestuurder met zijn gestolen auto weer op de Gerrit Achterberghove en reed hij zich vast. Agenten reden snel om en kwamen met hun voertuig recht voor de gestolen auto te staan. De verdachte reed met zijn auto vol op het politievoertuig in.

Politieagenten losten vervolgens enkele schoten, waarna de verdachte er, nadat hij een geparkeerde auto had geramd, met zijn voertuig weer vandoor ging. Op een plantsoen in de omgeving van de Busken Huethove kwam de gestolen auto tot stilstand, waarna de verdachte, een man met een zwarte muts op zijn hoofd, wegrende. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Tips?
Bent u getuige geweest of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Zoetermeer, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Tekst: Politie Haaglanden

Foto's: Fred Wolters 

gerrit-1

gerrit-2

gerrit-3

gerrit-4

gerrit-5