Auto op z'n kant na ongeval A4 | Regio15.nl
  • Dutch
  • English
DutchEnglish

Auto op z'n kant na ongeval A4

DB-Hoflaan DSC_0186KOPt-DB-Hoflaan DSC_0169

Leidschendam - Vanmiddag even voor 15.00 uur heeft er op de A4 Rechts bij Leidschendam een ongeval plaatsgevonden, waarbij twee personenauto's betrokken waren.Door een nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen ter hoogte van hectometerpaal 45,0m met elkaar in botsing. Eén van de personenauto's raakte hierbij in de slip en kwam uiteindelijk op de zijkant tot stilstand.

Bij aankomst van de hulpdiensten zat er nog één persoon in het voertuig; een andere inzittende was reeds uit het voertuig gehaald. De brandweer heeft, nadat de personenauto gestabiliseerd was, het dak verwijderd, zodat het slachtoffer bevrijd kon worden. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

In het kader van de veiligheid van de hulpverleners en het doen van onderzoek zijn alle vier de rijstroken van de parallelrijbaan afgesloten geweest. Een aantal bestuurders - ongeveer 30 - hield zich niet aan dit verbod en kan een bekeuring tegemoet zien. Nadat alle sporen waren vastgelegd en de personenauto's waren opgehaald door een bergingsbedrijf is de A4 weer vrijgegeven.

Foto's: Ruben van Essen 

IMG 0134

IMG 0137

IMG 0148

IMG 0160

IMG 0178

IMG 0215

IMG 0229